EA voegt verhaal gestuurde campaign missie toe aan Command & Conquer

Voor de aankomende Command & Conquer zal Ea de campain aansturen door middel van een verhaallijn.

EA maakte dit recent bekend periodieke episodes het verhaal zou aansturen in Command & Conquer.

Victory Games zou dan een gratis dienst lanceren die elke keer nieuwe content zou aanleveren zoals Campaign missies, gebaseerd op de feedback van de fans.

Spelers kunne zich nu al aanmelden voor een kans op de Command & Conquer closed beta.

Jon Van Caneghem, Vice President and General Manager, EA.

When we talk about the new Command & Conquer being a service, we’re really inviting the community to help drive the design process and the evolution of the game,

Since our announcement, the number one thing fans have asked for is new story content, and we listened.

We are excited to be delivering compelling, high quality Campaign Missions that will roll out to the service in 2014.

De allereerste Campagne zou bestaan uit het volgen van de Asia-pacific Alliance (APA) terwijl ze proberen om nog maal de wereld te stabiliseren tegen zij die de wereld brengen op de rand van oorlog.

Terwijl ze op hun gemak hebben genomen werelds meest bekende Geopolitieke kracht voor meer dan 10 jaar , bevind de APA zich toch op alle uitgedaagd.

CnC_Gamescom_2013_ScreenShot_RETREAT

Command & Conquer herdefineerd zich als Real Time Strategie voor de Next Gen door zijn klasse gameplay te versterken met elementen voor de nieuwe tijdperk van PC gaming en geeft de spelers de kans om meer controle te bezitten  dan ooit te voren.

Keuze uit een grote variatie aan generalen die passen bij de verschillende speelstijlen , zullen deze een nieuwe mode introduceren die nog nooit eerder was gezien in de genre.

Met Onslaught zul je een objectief gebaseerde CO-op mode ervaren waar spelers een team vormen die hun basis dienen te beschermen voor de vijandelijke troepen.

Met aanvullende verhaal gestuurde missies zullen gamers van alle soorten tal aan levels ontvangen die je meer manieren zal schenken om te spelen dan ooit.

Command & Conquer komt later dit jaar in 2013 uit op PC als een gratis live service.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights