Editors Pick – Review : Happy Wars

Happy Wars is een gratis arcade game die gemaakt werd door Toy Logic.

Wanneer men de naam ziet zou men denken dat dit misschien maar een spel voor kinderen is,

 

waar niet veel plezier aan beleeft kan worden.

Dit is waar men dus fout zit en dan kan je hier ontdekken.

Verhaal :

De verhaallijn van Happy Wars heeft meer weg van een sprookje uit de tijd van de ridders waar een prinses gered moet worden.

Hierbij kan de gamer dus ook een singleplayer spelen die wel op een speciale wijze is opgebouwd. Men moet via multiplayer, training,… levelen om de singleplayer te kunnen spelen. Zo kan men episodes vrij spelen naargelang men sterker wordt.

Happy-Wars-0111

Deze werking maakt het spannend en ook wel interessant om het spel te spelen omdat men er de moeite voor moet doen om het verhaal uit te spelen.

Graphics:

Allereerst moet er gezegd worden dat de graphics aangenaam gemaakt zijn. Op het eerste zicht zou men zeggen dat dit los uit de pols getekend is.

Integendeel het is gedetailleerd opgemaakt met een grote portie fantasie. Een zachte omgeving terwijl de stijl van het spel ruwer is.

Gameplay:

Het spel wijst zichzelf een beetje uit en is vrij simpel om mee overweg te gaan.

HappyWars_Mage_ConceptZo kan men met 3 verschillende klassen spelen:

  • Warrior

  • Cleric

  • Mage

Elk heeft zijn eigen speciale skills. Zo kan men ook verschillende technieken toepassen en wapens, schilden, helmen,… upgraden door ze samen te smelten om zo krachterige outfits te hebben.

Multiplayer :

De multiplayer is het meest opbouwende van je spel. Dit wordt mogelijk gemaakt door de verschillende mappen die er ter beschikking zijn en de verschillende speltypen. Je kan co-op doen met allerhande vrienden of solo gaan door een quick match te starten naar eigen voorkeur.

oxm_happy_wars_big_0

Conclussie :

In het algemeen is het spel vrij simpel te spelen en toch ook weer ontspannend.

Graphics: 7/10 – Gameplay: 7/10 – Besturing: 8/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights