Eerste Call of Duty: WWII DLC-pakket ‘The Resistance’ vanaf vandaag verkrijgbaar

Vanaf vandaag kunnen spelers zich bij het verzet aansluiten in Call of Duty: WWII – The Resistance.

Dit eerste DLC-pakket voor de in Noord-Amerika bestverkochte videogame van 2017 is vanaf vandaag verkrijgbaar en zit bomvol nieuwe multiplayer-content.

Zo bevat het The Resistance DLC-pakket drie nieuwe multiplayer-maps en een gloednieuwe War Mode multiplayer-missie die focust op de burgersoldaten die tijdens de Tweede Wereldoorlog voor hun vrijheid streden. Het DLC-pakket bevat ook The Darkest Shore, het verdorven nieuwe hoofdstuk in de macabere Nazi Zombies-saga.

Dit eerste DLC-pakket arriveert tijdens het The Resistance community-evenement (23 januari tot 27 februari), een vijf weken durend festijn dat nieuwe uitrusting, game-modes en Supply Drop-content levert aan alle spelers.

Het The Resistance DLC-pakket voert spelers naar iconische WO2-locaties, van Parijs tot Praag, en draait om historische opstanden op drie nieuwe multiplayer-maps en een nieuwe, spectaculaire War Mode-map.

 • Valkyrie
  Deze map ligt in het Mazurische bos in Oost-Pruisen en werd geïnspireerd door de Wolfsschanze – Hitler’s oostelijke hoofdkwartier tijdens Operation Barbossa – de nazi-invasie van de Sovjet-Unie. Dit is een middelgrote map met verschillende uitkijkposities en gemonteerde machinegeweren.
 • Anthropoid
  Deze map bevindt zich in Praag, Tsjechoslowakije en is gebaseerd op Operatie Anthropoid, de beroemde moordaanslag op een hoge Duitse officier tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze kaart wordt in tweeën gedeeld door een rivier, met aan weerszijde hooggelegen paden die sluipschutters kunnen gebruiken voor afstandsaanvallen.
 • Occupation
  In deze remake van een klassieke Call of Duty-map vechten spelers in de straten en winkels van het door Duitsland bezette Parijs tijdens WO2. Lange zijstraten zetten aan tot middenafstandsgevechten met nabijgelegen huizen en winkelpuien voor defensieve posities voor hinderlagen en herstel.
 • Operation Intercept
  Buiten St. Lo, Frankrijk, wacht je de volgende War Mode-ervaring, ontwikkeld in samenwerking met Raven Software. Deze stuurt je op een stedelijke reddingsmissie om verzetsstrijders te redden die per trein worden vervoerd. Het eerste doel aan de geallieerde kant is het bevrijden van de verzetsstrijders, gevolgd door de vernietiging van belangrijke communicatieapparatuur en het stoppen van een trein.

Het The Resistance DLC-pakket bevat ook het nieuwste horrorhoofdstuk van de coöperative Nazi Zombies-saga, The Darkest Shore.

Het The Resistance community-evenement is begonnen op 23 januari en loopt tot 27 februari.

Tijdens deze weken hebben alle Call of Duty: WWII-spelers toegang tot de nieuwe “Resistance Division”. Deze nieuwe divisie belichaamt de vaardigheden en ervaringen van burgersoldaten uit heel Europa, wat tot uiting komt in de nieuwe Tactical Knife Skill, een nieuw divisie-specifieke 9 mm SAP Pistol, en perks die het tij van de strijd kunnen keren, zoals het vermogen om maps van vijanden onleesbaar te maken.

Call of Duty: WWII – The Resistance DLC-pakket is nu verkrijgbaar, eerst voor PlayStation4.  Het The Resistance DLC-pakket is ook inbegrepen bij de Call of Duty: WWII DLC Season Pass*, die toegang biedt tot alle vier DLC-pakketten die dit jaar verschijnen. Season Pass-content komt als eerste beschikbaar op PlayStation4.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights