Eerste uitbreiding voor CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE is nabij!

Activision Publishing Inc. heeft een ware succesvolle titel uitgebracht met hun laatste Call of Duty titel!

Zo hebben al velen uren plezier beleeft aan de gemoderniseerde titel ontwikkeld door Sledgehammer Games & Raven Software

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE

Hierbij gaan ze dus een stapje verder dan de actualiteit met hun Exo-suits in warfare.

Vanaf 27 januari gaan ze gamers, exclusief voor de Xbox One via Xbox Live,  verwennen met de eerste uitbreiding

HAVOC

Deze bevat 4 nieuwe multiplayer maps, een nieuwe zombie variant en andere extra’s

  •  Core: In de Gobi-woestijn bieden de ruïnes van een verwoeste kerncentrale het macabere decor van een high-octane warzone. Omringt door wrakken leg je je vijanden om. Dat kan in long-range combat óf je kiest ervoor om up-close and personal de strijd aan te gaan in de tunnels rondom de centrale turbine. 
  • Urban: Bereid je voor op brute, high-speed combat in Dallas Ward 3. In een futuristische mega-structure zit je goed voor een close-quarters free-for-all. Alle mogelijkheden van het exoskeleton komen werkelijk ultiem tot hun recht. 
  • Sideshow: In de schaduw van de Devil’s Tower, Wyoming, is het in een verlaten herberg behoorlijk naargeestig. Baan je een weg via close-quarters battles of ga naar buiten om, via de lange zichtlijnen vanuit de mijnbouwinstallaties in de omgeving, je slag te slaan. Gebruik de map-based scorestreak om de lichten en muziek van een feesttent te activeren. 
  • Drift: Een idyllisch skigebied hoog in de Rocky Mountains wordt omgetoverd tot… ja, tot wát? Je neemt een kijkje in het glazen observatiedek of maakt een ritje in de draaimolen om zo een 360 graden-bloedblad af te leveren. Handig ook dat map-altering timed event, waarmee je een lawine vol sneeuw en puin opwekt waarmee je je tegenstanders desoriënteert.
  • Exo Zombies: Hierin beleef je een avontuur door de ogen van vier werknemers van het bedrijf Atlas. Ze worden gespeeld door John Malkovich (In the Line of Fire, RED, Burn After Reading), Bill Paxton (Aliens, Titanic, Edge of Tomorrow), Rose McGowan (Planet Terror, Scream) en Jon Bernthal (Fury, The Walking Dead). De acteurs geven hun stem aan de vier karakters en zo wordt een ervaring gecreëerd die ongeëvenaard is in Call of Duty: Advanced Warfare. Het geheime onderzoekslab van Atlas wordt nooit meer hetzelfde nadat een DNA-bioweapon heeft huisgehouden. Een bloeddorstige en vraatzuchtige horde mutanten is los en het personeel van Atlas moet rennen voor hun leven. De evacuatie mislukt en vier overlevenden moeten, hoewel ongetraind en totaal onvoorbereid, het hoofd bieden aan een roedel met de bruutste mutanten ooit. De Exo Zombies co-op mode culmineert in een werkelijk unieke ervaring en dit maak je voor het eerst mee in de Havoc DLC pack.
  • Nieuw veelzijdige wapen, de AE4 directed energy assault rifle
  • De AE4 Widowmaker custom variant 

“De respons op Call of Duty: Advanced Warfare was waanzinnig en gezien de creativiteit en gameplay variety in Havoc zal dat na 27 januari niet anders zijn,”

zegt Michael Condrey, Co-Founder en Studio Head bij Sledgehammer Games.

“Ons hele team kijkt ontzettend uit naar de release van Havoc en we zijn klaar om op deze manier een heel seizoen door te knallen met allerlei extra DLC-packs,”

voegt Glen Schofield aan, Co-Founder en Studio Head van Sledgehammer Games.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights