Epos GSX 300 is nu verkrijgbaar

EPOS heeft vandaag de lancering aangekondigd van de EPOS I SENNHEISER GSX 300, een stijlvolle externe geluidskaart die een probleemloze upgrade biedt van audiokwaliteit ten opzichte van de standaard onboard audio van game-pc’s.

Een slim ontwerp
Voor het gebruiksgemak beschikt de minimalistische behuizing over een speciale volumeknop (gesynchroniseerd met de geluidsregelaars van Windows 10) en een “slimme” knop die kan worden geconfigureerd om van geluid naar gameprofielen of van stereo naar surround sound-modi te schakelen.

Een ring van led-lampjes rond het volumewiel laat zien welk geluidsprofiel is ingesteld.

Ontworpen om uit te blinken
De externe USB-geluidskaart van de GSX 300 is zorgvuldig ontworpen om een gebalanceerde functie te bieden voor een gunstige prijs.

In combinatie met de EPOS Gaming Suite voor Windows 10 biedt de installatie regelbaar 7.1 surround sound, digitale geluidsverwerking die per game kan worden ingesteld, geïntegreerde ruisonderdrukking en ‘noise gate’ om heldere, duidelijke in-game communicatie te leveren bij gebruik met een headset of externe microfoon.

Daarnaast biedt de software spraakverbetering en regelbare side-tone niveaus, zodat spelers hun eigen stem in of uit hun headsets kunnen horen.

Een nieuw leven voor uw huidige headset
De GSX 300 is een uitstekende manier om uw game-headset nieuw leven in te blazen, ongeacht het merk. Bevestig de headset eenvoudig met de twee 3,5 mm aansluitingen van de GSX 300 (een voor microfoon en één voor audio) en ervaar de boost in de audio bij het gamen.

Geluidskwaliteit die onmogelijk te bereiken is met de meeste onboard geluidskaarten in zowel laptops als desktopcomputers.

De perfecte audio-upgrade
We hebben de GSX 300 ontwikkeld als de perfecte, instapklare audio-upgrade voor pc-gamers die momenteel hun onboard geluid gebruiken op de laptop of desktop.

Het resultaat is een apparaat dat stijlvol, duurzaam en goed ontworpen is. Samen met onze onlangs geüpgradede EPOS Gaming Suite biedt het gamers een hoogwaardige audio-oplossing voor een gunstige prijs en geeft het gebruikers een voorproefje van hoe u uw audio kunt upgraden met EPOS.

De Power of Audio neemt u mee naar nieuwe game-dimensies!

Prijs en beschikbaarheid
De EPOS I SENNHEISER GSX 300 is nu verkrijgbaar op eposaudio.com/gaming voor een adviesprijs van €79.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights