Everything is Game: NBA 2K21 is vanaf nu verkrijgbaar!

Vol trots kondigt 2K aan dat NBA 2K21 – de volgende editie van de best beoordeelde en meest verkochte NBA-videogame-simulatieserie van de afgelopen 19 jaar* – vanaf nu verkrijgbaar is voor de huidige generatie consoles.

Als enige in zijn soort dompelt NBA 2K21 je volledig onder in alle facetten van de NBA en haar cultuur, inclusief enerverende verbeteringen in zijn best-in-class gameplay, competitieve en community online features en meeslepende en gevarieerde spelmodi.Greg Thomas, president bij Visual Concepts

“Dit is misschien wel het meest unieke jaar voor de NBA en basketbalgaming ooit.

Daarom is het team van Visual Concepts trots om NBA 2K21 aan miljoenen spelers wereldwijd aan te bieden,”

“We kijken er heel erg naar uit om de controllers op te pakken en onze spelerscommunity vandaag te vergezellen. We kunnen niet wachten om jullie op het veld tegen te komen.”

In NBA 2K21 voor de huidige generatie consoles staan enkele nieuwe toevoegingen en verbeteringen centraal waardoor zowel de veteranen op het veld als de nieuwkomers een diversiteit aan ervaringen hebben waarmee ze aan de slag kunnen:

  • Realistischer dan ooit – Met verbeteringen in de visuele presentatie, speler-AI, spelmodi en nog veel meer, verlegt NBA 2K21 de grenzen verder als meest authentieke, realistische basketbalgame-ervaring. Voel de energie van de menigte, de intensiteit van de NBA-competitie en het plezier van de meest meeslepende sportproducten in gaming van vandaag de dag;
  • Elite Gameplay – Geniet van de ongeëvenaarde controle over de bal met de geavanceerde Pro Stick. Breng je precisie en vaardigheden naar een hoger niveau met jump shots en lay-ups. Ontgrendel daarnaast nieuwe karakteristieke dribbelbewegingen voor een nog effectievere balcontrole;
  • Jouw G.O.A.T team – Vergroot jouw collectie met de nieuwste NBA-sterren en legendarische basketballers in MyTEAM en ga de strijd aan met andere ambitieuze verzamelaars van over de hele wereld. Nieuw in NBA 2K21 zijn de tijdsgebonden Seasons, waarmee je unieke rewards kunt verdienen door mee te spelen in nieuwe en terugkomende MyTEAM-modi;
  • Nieuw MyCAREER-verhaal – Ga van het highschool-basketbalteam door naar één van de tien officieel gelicentieerde college programs en speel mee in de NBA in een gloednieuwe cinematische MyCAREER-ervaring, genaamd The Long Shadow. Neem jouw MyPLAYER mee naar de top door je populariteit op het veld en – misschien nog wel belangrijker – daarbuiten te vergroten op deze spannende reis;
  • Nieuwe Neighborhood-locatie – Geniet van de zon en dribbel mee in een één-tegen-één-, drie-tegen-drie- of vijf-tegen-vijf-wedstrijd. De nieuwe Neighborhood in NBA 2K21 neemt je mee naar het strand met geheel nieuwe visuals en een nieuwe layout. Steel de show met jouw vaardigheden en stijl op 2K Beach, doe samen met je crew mee aan Pro-Am en win prijzen in de dynamische en vernieuwde 2K Compete Events;
  • De nieuwste drops en muziek – Kleed je van top tot teen als basketballer met geheel nieuwe kleding- en sneakerdrops van je favoriete kleding-, accessoire- en schoenmerken. Maak je NBA 2K21-ervaring compleet door mee te dribbelen op de beat van de muziek. De playlist bevat veel grote artiesten van over de hele wereld – waaronder twee nummers van Dame D.O.L.L.A. die exclusief in deze game debuteren – en nieuwe muzikanten die erop wachten om ontdekt te worden;
  • USA Basketball – Herleef de nalatenschap van de Amerikaanse basketbalkampioenschappen. Ga het veld op met een klassiek team, verzamel MyTEAM-kaarten met sterren van vroeger en laat jouw trots zien met je MyPLAYER-uitrusting.

NBA 2K21 voor de huidige generatie consoles heeft Portland Trial Blazers’-superster Damian Lillard op de cover en is verkrijgbaar voor €69,99** voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Windows pc en Google Stadia.

De NBA 2K21 Mamba Forever Edition voor de huidige generatie consoles heeft basketballegende Kobe Bryant met zijn No. 8-jersey op de unieke custom cover en is verkrijgbaar voor €99,99**. Een volledig overzicht van de details per versie kun je hier vinden.

Daarnaast biedt de Mamba Forever Edition dual-access voor zowel de huidige als de volgende generatie consoles uit de PlayStation- of Xbox-familie.

Bij aanschaf van de Mamba Forever Edition op de huidige of volgende generatie console wordt je ook voorzien van een kopie van de standaard editie van de game voor de andere generatie binnen dezelfde console-familie, zonder bijkomende kosten.

Daarnaast is NBA 2K21 voorzien van MyTEAM cross-progressie en een Shared VC Wallet binnen dezelfde console-familie (van PS4 naar PS5 en van Xbox One naar Xbox Series X).

MyTeam Cross-Progressie biedt de mogelijkheid om alle MyTEAM Points, Tokens, kaarten en voortgang te delen op zowel de huidige als de volgende generatie-versies van NBA 2K21 binnen dezelfde console-familie.

Tegelijkertijd betekent de Shared VC Wallet dat alle verdiende of aangeschafte VC beschikbaar zijn voor zowel de huidige als de volgende generatie-versies van NBA 2K21 binnen dezelfde console-familie.)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights