Film Review : Apartment 1303

Een Jonge vrouw ,  Janet neemt intrek in een bezeten appartement 1303 in de stad Detroit.

Het verhaal gaat over een jonge Janet (gespeeld door Julianne Michelle) die intrek neemt in appartement 1303 nadat ze tal van ruzies heeft gekregen met haar oudere zus Lana (gespeeld door Mischa Barton ) en een voormalige alcohol verslaafde popster moeder ( gespeeld door Rebecca De Mornay )

Wanneer een strijkplank plots uit de kast valt, begint alle ellende voor Janet.

 

Al gauw word ze onderworpen aan allerlei mishandelingen met de perverse begroeting van een geest die “Show me yout tits” roept naar de arme Janet.

Daarnaast word ze dan nog eens om de haverklap opgewacht door een klein meisje, die degelijk iets van plan is.

apartment1303_4

Van daar word het alsmaar erger …

Janet word ook nog eens lastig gevallen door de geest van een voormalige huurder , een jonge vrouw die zelfmoord heeft gepleegd door naar beneden te springen vanuit het raam.

apartment1303_1

Bij het doorstaan aan reeks van schrikmomenten en littekens troost ze zichzelf met de woorden dat alles zal goed zal komen, …Niet dus!

Michael Taverna weet in de Horror genre met deze remake te scoren die voorheen bij tal van japanners al bekend was.

Acteer prestaties van Jullianne Michel ,Micha Barton & Rebecca De Mornay komen sterk uit de kast en leveren een geloofwaardige rol neer.

micha

Het is dan ook verbazend dat deze prent in geselecteerde zalen in USA kwam en direct naar de DVD en Video on Demand gebruikers werd gelanceerd,

Computer Effecten , grappige dialogen en prestaties halen nochtans naar onze mening het gehalte van een Blockbuster prent.

Appartement 1303 is nu al beschikbaar en krijgt een bescheiden

8,5/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights