Film review: Transformers Prime: Orion Pax

Het 2de seizoen van Transformers Prime: Orion Pax gaat het verhaal verder van het eerste seizoen 1  nadat Optimus Prime & Megatron het gevecht aangingen tegen de kwaadaardige Unicorn dat na een slaap van vele millennia ontwaakte in het centrum van de aarde.

Door deze gebeurtenis veroorzaakte dit tal van natuurrampen over heel de wereld. Door de kortstondige alliantie tussen Autobots & Decepticons konden ze Unicorn uitschakelen met behulp van de Matrix of Leadership.

Helaas wanneer Opitmus Prime dit gebruikte werd zijn geheugen kwijt waardoor hij niet meer weet dat hij de leider is van de Autobots.

Hij denkt terug in het verleden waar hij als Orion Pax genaamd door het leven ging op Cybertron.

Daar was hij een simpele Onderzoeker en archivist  die over de geschiedenis van Cybertron waakte.

Zoals je al kon raden maakte Megatron hier handig gebruik van om tegen Orion Pax te zeggen dat de Autobots slecht zijn en de Decepticons goed zijn.

Hierdoor wil Megatron ervoor zorgen dat Orion Pax de geheimen plaatsen weergeeft waar de oude relikwieën zich begeven om deze dan in handen te krijgen om nog meer match te kunnen hebben.

Nieuw in dit seizoen

In dit 2de seizoen met 7 afleveringen zullen de Autobots er alles aan doen om hij leider Optimus Prime zijn geheugen te doen terug krijgen ook al moeten ze daarvoor helemaal naar hun thuisplaneet Cybertron terugkeren dat er verlaten en verwoest bij ligt.

Hier zoeken ze dan naar de geheime plaats van de Matrix of Leadership dat een speciale ship die Optimus Prime op voorhand had afgegeven aan Jack voor hij aan het gevecht begon met Unicorn .

Arcee en Jack gaan op zoek naar de geheime plaats maar deze trip verloopt niet zoals geplant vlotjes vooruit.

Op hun weg naar de legendarische supercomputer Vector Sigma botsen ze op een aantal gevaren waaronder een Insectacon die de thuisbasis van de Decepticons bewaken  op Cybertron.

Bumblebee zal ook nog in de problemen komen nadat een kwaadaardig netwerk van mensen de technologie willen stelen van de transformers om dan zo hun eigen leger te kunnen creëren.

300px-Orion-Pax-Part-1-OP-Megatron

Dit doen ze met behulp van de verstoten Luitenant van de Decepticons Starscream. Starscream verteld hun hoe ze hun prototype beter kunnen maken en welke benodigdheden ze allemaal nodig hebben en leiden de Bumblebee in de val hierdoor waarop hij dan veel moeilijkheden zal hebben.

Besluit

Het nieuwe seizoen van Transformers Prime is dit keer niet alleen geschikt voor kinderen maar ook voor volwassenen die er altijd al graag naar toe hebben gekeken sinds het begin van Transformers in 1984.

De serie zit vol spanning en avontuur dat je de hele seizoen in 1 keer wil uitzien. Ook zullen er een aantal nieuwe Transformers bij komen om het verhaal interessant te houden en zal er een aantal verdwijnen in een paar gevechten.

Kortom dit nieuwe seizoen moet je gewoon hebben als je van Transformers houd wij geven alvast een 8.2/10 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights