Football Manager wordt realiteit

Dankzij een baanbrekende samenwerking met Prozone Sports zullen professionele clubs uit de hele wereld spelers nu ook in het echt gaan rekruteren met gegevens uit de zeer populaire voetbalmanagementsimulatie.

Sports Interactive heeft vandaag een overeenkomst gesloten met Prozone Sports zodat de  database nu ook door de meest toonaangevende voetbalclubs wereld gebruikt kan worden ter ondersteuning van de wervingsprocedure van spelers.

 

 

Op basis van de overeenkomst wordt de uitgebreide database met spelersinformatie van Sports Interactive.

een online analyseplatform dat voetbalclubs ondersteuning biedt in de complexe en  competitieve wereld van talentenscouting en spelerswerving.
Door biografische, contractuele en positionele gegevens uit de Football Managerdatabase te combineren met het uitgebreide pakket gegevensanalysetools en  gearchiveerde videobeelden van Prozone, draagt Prozone RECRUITER zorg voor  de indexering, benchmarking en vergelijking van tienduizenden spelers uit de hele
wereld, zodat gebruikers direct kunnen beschikken over een internationaal  scoutingplatform.

Thomas Schmider, CEO van Prozone.

“Prozone RECRUITER vormt een aanvulling op de intuïtie van scouts en coaches, door gedetailleerde prestatiegegevens te leveren over meer dan 80.000 spelers  overal ter wereld”, aldus Thomas Schmider, CEO van Prozone. “

Het is geen  universele oplossing, maar eerder bedoeld om clubs te versterken, zodat de
functionaliteit kan worden afgestemd op eigen unieke wervingseisen.”

“De database van Sports Interactive is een bijzonder nauwkeurig en waardevol naslagwerk dat onze diensten op het gebied van werving verder zal verbeteren.
Door onze uitgebreide technische gegevens en videobeelden aan te vullen met hoogwaardige biografische, contractuele en positionele gegevens, zorgt de integratie met gegevens van Sports Interactive ervoor dat RECRUITER nog meer wordt gezien als het meest complete beheerplatform voor werving en personeel.

Miles Jacobson, Studio Director van Sports Interactive.

“Jarenlang hebben we verhalen van echte managers en scouts gehoord die onze
gegevens gebruikten voor de wervingsprocedure,”

“Vanaf nu is het officieel…echte managers uit de hele wereld gaan spelers zoeken en vergelijken met gegevens en een zoeksysteem dat spelers van Football Manager zeer bekend zal voorkomen.”

“De data die door ons netwerk met meer dan 1300 scouts wereldwijd is  verzameld en de ongelooflijke prestatiegegevens van Prozone maken deze tool zeer waardevol voor voetbalclubs die spelerswerving serieus nemen.”

Football Manager 2015Prozone RECRUITER is een volledig geïntegreerd systeem voor spelerswerving  en personeelsbeheer, waarmee spelers zodanig kunnen worden geanalyseerd dat  hun waarde en aanpassingsvermogen binnen specifiekeµdivisie- en teamcontexten nauwkeurig kan worden vastgesteld.

In de loop der tijd worden er meer spelers toegevoegd om rekening te houden met de honderdduizenden spelers die wereldwijd worden gevolgd door het scoutingteam van Sports Interactive.

Prozone verwerkt de resulterende gegevens in het RECRUITER-platform en zal deze tevens gebruiken als aanvulling op persoonlijke consultancy-diensten voor de meer dan 300 cliënten die het bedrijf
wereldwijd heeft.

Het spel Football Manager 2015 wordt uitgebracht in november 2014.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights