FORCE FIELD GROEP neemt significant belang in Vr tak van ISAAC

Tijdens het ‘Hype or Trend’ event in het Evoluon in Eindhoven maakte Force Field VR/AR Groep bekend een belang genomen te hebben in de Virtual Reality tak van het in Eindhoven gevestigde ICT bedrijf ISAAC.

ISAAC VR zal vanaf nu onder de naam Force Field Business Solutions verder gaan.

Met deze investering versterkt Force Field haar positie als Europa’s grootste bureau gespecialiseerd in Virtual- en Augmented Reality.

Michiel Mol, co-founder Force Field:

Michiel Mol“We zijn ontzettend blij met dit belang in ISAAC VR.

Hiermee hebben we in één keer voldoende capaciteit om ook de zakelijke markt te bedienen. We hebben in Amsterdam al 75 ontwikkelaars werken, die zich vooral bezighouden met VR en AR Games, Media, Sport en Live Entertainment formats.

Nu de zakelijke-, retail- en finance sector ook steeds meer behoefte krijgt aan effectieve VR toepassingen, zijn wij klaar om deze optimaal te kunnen bedienen”.

Mark Hoogendoorn, CEO ISAAC over de samenwerking:

me_new“Force Field bewijst als het grootste en meest innovatieve Virtual Reality bedrijf van Europa dat Virtual Reality géén hype is. Bij ISAAC realiseerden we ons dit al lang en vonden dan ook dat een VR tak niet kon ontbreken.

Echter ligt bij ISAAC de focus op het bouwen van bruikbare oplossingen voor complexe online vraagstukken waarbij internettechnologie doelmatig wordt ingezet, bijvoorbeeld in VR en AR toepassingen.

Dat is waar wij goed in zijn en waar we van houden.

Daarom past onze VR tak perfect bij Force Field, waar de focus volledig op VR toepassingen ligt. Door deze verregaande samenwerking profiteren onze klanten maximaal van de kennis, ervaring en technische partnerships van een van ’s werelds toonaangevende spelers in VR.”.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights