Fortnite Ondersteunt Nu Gamevice Controllers!

Gamevice heeft vandaag aangekondigd dat haar lage latentie, directe verbinding maken met domeincontroller is nu compatibel met Fortnite mobile – goed getimed met Fortnite van 60 beelden per tweede update die onlangs voor iOS en nu sommige Android-apparaten. Fortnite voor mobiel is van de exacte dezelfde gameplay als Fortnite voor de console, en laat je spelen met je vrienden op andere game-systemen – zelfs maar mobiele spelers waren beperkt tot alleen met behulp van een touchscreen. Nu Fortnite mobiele spelers kunnen zelfs het speelveld tegen rivalen van de console met behulp van Gamevice, met de precisie van een lage latentie controller in combinatie met boter glad 60 FPS op iOS. Het is de beste manier om te concurreren tegen console tegenhangers!

Gamevice is de beste Apple MFi partner met directe Blikseminslag ondersteuning, waardoor het de meest responsieve controller op iOS-apparaten. Lees het volledige verhaal op Gamevice in een recente blog post geven van verschillende details over de technische aspecten van het iOS-functie, relatiebemiddeling en meer.

Fortnite is de afgelopen 7.3 update toegevoegd alle controller-ondersteuning voor iOS-en Android-apparaten maken Gamevice de sleutel tot het verkrijgen van precies dezelfde ervaring als Fortnite voor de console. Nu, mobiele spelers hoeft niet te verdoezelen hun weergave door hun vette duimen op het scherm, ze kunnen gewoon module op hun Gamevice ervaring onverminderd visuals en speel thuis of onderweg.

De voorkeur controller van gamers overal, Gamevice maakt een console ervaring op mobiele apparaten tot meer dan 1.000 video games zoals Street Fighter IV, Minecraft, NBA 2K 19 en nu Fortnite! De controller heeft zijn kritisch-toegejuichte functionaliteit uitgebreid aan gebruikers van smartphone-gecontroleerde apparaten met inbegrip van robots en drones zoals de DJI vonk en Sphero van SPRK + robot. Door middel van controle van de precisie en een ergonomisch ontwerp, Gamevice kunnen gebruikers een nieuw niveau van bruikbaarheid en comfort te bereiken via een mobiel apparaat touchpad interface en biedt de laagste latentie van elke mobiele controller beschikbaar.

Met prijzen vanaf 59.95 euro, biedt Gamevice bliksem-snelle controle voor videospelletjes en mobiele gecontroleerde gadgets voor populaire iOS en Android smartphones of tablets op de markt.

Voor meer informatie over Gamevice, bezoek gamevice.com.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights