Freddy Rodriguez als Pablo in LocoCycle!!!

Jullie kennen vast wel Freddy Rodriguez die zijn primeurs haalde in films & series zoals:

  • Planet Terror (Film)
  • Six Feet Under (Serie)

Well Freddy Rodriguez is nu zelf op het ogenblik gekomen dat hij iets meer dan een acteur wilt zijn en gaat zich nu ook integreren in de gaming community. Freddy Rodriguez heeft zich als ‘Pablo’ opgewerkt in de opkomende video game:

LocoCycle

Hij slaagde erin om zelfs Robert DeNiro & Tom Hanks een haak te zetten die tevergeefs geprobeerd hebben om deze rol te krijgen, mede dankzij zijn rol van de verschrikkelijke Zuid-Amerikaanse engineer LC_Screen_28ennatuurlijk sprak hij ook veel beter Spaans dan de 2 andere heren. Dankzij dit voegt hij zich bij Robert Patrick (S.P.I.K.E.) & Lisa Foiles (I.R.I.S.) die het verhaal vertelen van een bewuste ontsnapte militaire brommer(I.R.I.S.) die haar snelheid en kennis van de martial arts gebruikt om vrijheid te zoeken in Amerika.

I.R.I.S. wordt de hele tijd aangevallen en haar enige bondgenoot is haar monteur ‘Pablo’, wie zijn broek vast bleef hangen aan haar achteras wanneer ze de eerste keer ontsnapte.

Gamers die aanwezig zullen zijn op PAX East zullen dankzij Twisted Pixel   een nieuwe level van LocoCycle kunnen zien debuteren en meer interacties LC_Screen_36tussen I.R.I.S & Pablo kunnen meemaken. Deze level bevat niet alleen beelden waar de 2 personages samen rijden en vechten, men zal ook Pablo’s mogelijkheid om I.RI.S. te herstellen wanneer haar bliksem-gecodeerde processor uitvalt zien en natuurlij wordenk enkele van hun grootste actie momenten tentoongesteld.

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights