Free To Play “World Series of Poker: Full House Pro” komt naar Xbox en Windows 8

 

Herinneren jullie nog Full House Poker ?

Microsoft liet ons weten dat deze topgame binnenkort een sequal krijgt onder de naam : World Series of Poker: Full House Pro“.

Deze meest visuele , verbluffende digitale game verschijnt in de lente van  2013 op Xbox LIVE Arcade.

De lat word veel hoger gelegd dan in Full House Poker.

c_wsopfullhousepro_gdnpscreenshot_1_ d_wsopfullhousepro_gdnpscreenshot_1_ f_wsopfullhousepro_gdnpscreenshot_1_

World Series of Poker: Full House Pro” verschijnt op Xbox en Windows 8. Poker spelers kunnen hun kapitaal opbouwen in een competitie met tegenstanders van over de hele wereld. Ze kunnen hun game een persoonlijke tint geven met opvallende avatar accessoires, fantastische chip tricks en echte casino’s.b_wsopfullhousepro_gdnpscreenshot_1_

World Series of Poker: Full House Pro” blijft trouw aan het WSOP merk en geeft de spelers de authentieke sfeer van een live WSOP event met een zeer realistische poker ervaring op tv’s en Windows 8 platforms over de hele wereld. Enkele gameplay features:

a_wsopfullhousepro_gdnpscreenshot_1_

 • Free-to-Play :
  u kunt altijd, overdag of ’s nachts, binnenwippen en spelen met echte tegenstanders.
  Je verliest veel chips?
  Geen probleem: elke dag krijg je een gratis stapel met chips om je klim op de leaderboard te starten en spelers uit te dagen op elk mogelijk niveau: je kiest maar.
 • Met een constante stroom van updates en nieuwe content is er altijd wel een reden om even langs te komen.
 • Neem gewoon een Xbox 360 en Windows 8 platform en speel over de hele wereld. Je kunt je game immers altijd en overal hervatten.
 • Zeer veel Game Modes :
  Van single-player mode tot single-table games en volledige tournaments: je vindt altijd wel een game die perfect past bij je stijl.
 • Lon McEachern en Norman Chad van World Series of Poker op ESPN geven commentaar tijdens het spel: gamers krijgen echt een authentieke sfeer. Het lijkt wel of ze zelf op ESPN zijn en in de WSOP spelen.
 • Geniet even van de single-player game en leer de knepen van het pokervak voor je online gaat om je talenten te tonen in specialty games met onder meer eight head-to-head Pro Takedowns en een All-in Pro Takedown Tournament.

*Xbox LIVE Gold Membership vereist voor online multi-player

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights