Gameredactie Reshift brengt Top 100 Beste Games Aller Tijden uit.

Maar liefst 30 gerenommeerde gamecritici van Power Unlimited, InsideGamer en Gamer.nl hebben wekenlang gediscussieerd over de 100 beste games ooit gemaakt.

Het resultaat is in een special van 124 pagina’s gebundeld waar de passie voor games met pixels en polygonen vanaf druipt.

De special is vanaf nu verkrijgbaar.

Pagina-13-796x1024In de afgelopen 40 jaar zijn er tienduizenden games uitgebracht en de gameredactie van uitgeverij Reshift heeft de dappere taak op zich genomen om daaruit de 100 allerbeste te kiezen.

Deze zijn op volgorde van 100 t/m 1 gezet in een 124 pagina’s tellende special, voorzien van enthousiast commentaar en opvallende weetjes door de beste gamecritici van Nederland.
Een afwisselend scala aan titels komt voorbij in de Top 100 Beste Games; van de vrolijkheid van Super Mario Kart, tot de duistere depressiviteit van Dark Souls.

Verschillende delen van Grand Theft Auto staan in de top 20, maar ook The Legend of Zelda gooit hoge ogen.

Top100 games v3Recente titels zoals Dragon Age: Inquisition krijgen een plekje, maar klassiekers zoals Space Invaders worden niet vergeten.

De Top 100 Beste Games Aller Tijden is een overzichtelijke dwarsdoorsnede van alle emoties die gamers gedurende 40 jaar aan het spelen van video games hebben beleefd en vormt een ultieme ode aan digitaal vermaak.

Maar het is tegelijkertijd een boekwerk vol met tips over hoe je het beste de komende 40 jaar aan vrije tijd kunt besteden!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights