Getalenteerde voice-over cast voor The Evil Within

Bethesda  stelt de getalenteerde cast voor die haar stem zal lenen aan de hoofdrolspelers in The Evil Within.

Onder meer :

 

 

 

  • Academy Award Jackie Earle Haley
    (“Lincoln,” “Watchmen,” “A Nightmare on Elm Street”),
  • Screen Actors Guild Award Jennifer Carpenter
    (“Dexter,” “Quarantine,” “The Exorcism of Emily Rose”),
  • en film- en tv-ster Anson Mount
    (“Hell on Wheels,” “Safe”)

The Evil Within zal op vrijdag 17 oktober beschikbaar zijn en belichaamt pure survival horror boordevol Gedetailleerde omgevingen, gruwelijke angst en een gecompliceerd verhaal vormen een innemende wereld.  Met beperkte middelen tot je beschikking zul je vechten om te overleven en pure angst doorstaan in deze perfecte mix van horror en actie.

Academy Award nominee Jackie Earle Haley, geen onbekende in het genre na zijn recente passage als Freddy Krueger in de remake van A Nightmare on Elm Street, is de stem van de belangrijkste antagonist in The Evil Within, Ruvik.

In zijn video game debuut neemt Anson Mount, best bekend van zijn rol als Cullen Bohannon in Hell on Wheels, de rol aan van Sebastien Castellanos, een doorwinterde politie-inspecteur, die in de game zal moeten vechten om te overleven.

Evil-WithinAls laatste is Jennifer Carpenter, bekend van haar rol als Debra Morgan in Dexter, van de partij in de rol van Juli Kidman, de junior Detective partner van Sebastian.  Als onderdeel van de recent aangekondigde DLC-plannen zal je de rol kunnen aannemen van Juli Kidman in de content die na de release wordt vrijgegeven, waarbij je The Evil Within kunt ontdekken vanuit een geheel nieuw perspectief.

Detective Sebastien Castellanos en zijn partners komen in The Evil Within ter plaatse om een gruwelijke massamoord te onderzoeken.

Nadat hij getuige was van de afslachting van zijn collega’s door een mysterieuze kracht, loopt hij zelf in de hinderlaag en wordt hij bewusteloos geslagen. Wanneer hij ontwaakt, lijkt hij terechtgekomen in een verknipte wereld waar afschuwelijke schepsels tussen de doden ronddwalen.

Sebastian begin aan een angstaanjagend avontuur met als doel te overleven en te ontdekken wat er achter dit onvoorstelbare kwaad zit.

The Evil Within is voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, en PC en zal op vrijdag 17 oktober verkrijgbaar zijn.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights