Guardians of the Galaxy Vol.2 | 2de Officiële Trailer

De Guardians moeten vechten om hun nieuwe familie bij elkaar te houden wanneer ze het mysterie van de ware afkomst van Peter Quill ontrafelen.

Met acteurs Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel als Groot, Bradley Cooper als Rocket, Michael Rooker, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Dębicki, Chris Sullivan, Sean Gunn, Tommy Flanagan, Laura Haddock en Kurt Russell.

Het Marvel Universum neemt ons opnieuw mee in een nieuwe dimensie.

Deel 1 van Guardians of the Galaxy ontpopte zich tot een waar succes met een box-office van 770 miljoen aan inkomsten. Tot op vandaag is het de best scorende film binnen het Marvel Universum. Ook de muziek werd gesmaakt met een Grammy Awards® nominatie.

Met opnieuw personages gebaseerd op de Marvel stripverhalen, sluit ook deze GUARDIANS OF THE GALAXY VOL.2 zich aan op de meest spectaculaire avonturen van de Marvel Studios zoals : IRON MAN, THE INCREDIBLE HULK, THOR, CAPTAIN AMERICA, AVENGERS, ANT-MAN, alsook DOCTOR STRANGE (in Belgische cinema’s dit jaar te zien vanaf 26 oktober), en in 2017, van SPIDER-MAN en THOR : RAGNAROK.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights