HBO kondigt eindelijk release datum van Game of Thrones aan

Na bijna 80 weken zonder, krijgen we in april eindelijk een nieuwe aflevering van Game Of Thrones. Het achtste en laatste seizoen van de succesreeks bestaat uit slechts zes afleveringen, maar volgens HBO zal elke aflevering aanvoelen als een hollywoodfilm. De teaser van seizoen 8 belooft alvast spectaculaire televisie en onthult meteen wanneer jou nachten weer ‘ dark en full of terrors’ worden.

De gigantische hitserie komt dit jaar tot een einde. Dat betekent het einde van ontzettend veel uiteenlopende verhaallijnen vol bloed, seks en draken. In de bovenstaande mini-trailer krijgen we de eerste echte beelden van het achtste en laatste seizoen van GoT te zien. Tijdens de golden globes toonde HBO hun zeer aantrekkelijke line-up van series in 2019, waaronder True Detective,  Watchman, Big Little Lies, The Deuce en natuurlijk Game of Thrones.

In de teaser zien we de grote lijnen van het laatste seizoen uitgebeeld. Een ijskoude wind waait over de strategietafel van Danaerys en haar onderdanen in Dragonstone, terwijl het de wolf van de Starks en Danaerys haar bevroren draak, Viserion, opslokt. Tegelijkertijd laait het vuur op in het zuiden en omringt dit de leeuw van de Lannisters. Kortom, ijs tegen vuur.

In deze teaser zien we de bevroren draak wederom vliegen en moeten we even wachten totdat het volgende GoT fragment voorbij komt. Dat blijkt een leuke verrassing te zijn, want Daenerys Targaryen bezoekt na haar langverwachte vrijpartij met (vermoedelijk haar neef) Jon Snow het thuisfront van de bastaard. Daar wacht Sansa Stark, lady of Winterfell, hen op. Ze geeft vervolgens het noordelijke fort over aan de echte troonopvolger, Daenerys. Hiermee onthult de show dat het grootste gedeelte van Westeros uiteindelijk zal buigen voor onze Dany om zo samen te vechten tegen het leger uit het noorden.

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights