Hercules presenteert de nieuwe HDP DJ-Adv G401-koptelefoon

Stijlvol en in alle comfort naar jou muziek luisteren ? DAT KAN !

Dankzij Hercules is er nu de Hercules HDP DJ-Adv G401-koptelefoonop de markt.

Hercules staat bekens als de Pioneer en expert in alle DJ verbonden producten, gaande van  beginnelingen, Amateurs , tot de PRo DJ’s.

vanaf de Kerstperdiode voegt Hercules er nog een  unieke en stijlvolle Headset aan toe in de lijn van imposante Koptelefonen, deze keer meer gericht op Amateur DJ’s

  • Nauwkeurige, krachtige maar aangename geluidsweergave
  • Uitstekende geluidsafscherming en hoog comfort.

De koptelefoon beschikt over alle ingrediënten die nodig zijn om zowel aan de eisen van een DJ te voldoen als aan die van een muziekliefhebber.

De HDP DJ-Adv G401 is stijlvol en trendy, en heeft een mechanisch ontwerp dat in grote mate vergelijkbaar is met de HDP DJ-Pro M1001 en de HDP DJ-Adv G501, de professionele modellen van Hercules.

Het design van de HDP DJ-Adv G401 met dichte schelpen die de oren omsluiten, vormt een doorlopende boog over het hoofd.

Hierdoor ontstaat zo min mogelijk druk op het hoofd van de gebruiker maar is deze wel optimaal geïsoleerd van omgevingsgeluiden.

Het ontwerp is geschikt voor zowel kleine als grote hoofden, en blijft ook bij langdurig gebruik comfortabel.

De oorstukken draaien om drie assen waardoor de DJ makkelijk met één oor kan previewen en de koptelefoon kan opvouwen voor transport of opbergen.

De HDP DJ-Adv G401 is ontworpen voor previewen en mixen, en biedt een frequentiebereik van 15 tot 22.000 Hz.

Breed genoeg om alle tracks nauwkeurig te beluisteren en de laatste aanpassingen te leveren aan jou DJ set die je het publiek laat meegenieten.

Met een Luidspreker van 50 mm Diameter produceert de HDP DJ-Adv G401 heldere klanken met onvervormde en diepe bassen: ideaal voor het analyseren van ritmes maar ook om simpelweg te genieten van muziek.

De lage impedantie (32 ohm) en hoge gevoeligheid (100 dB @ 1 mW) garanderen een krachtig geluid waardoor de DJ zijn tracks nog kan horen in zelfs de meest luidruchtige omgeving zoals pal naast de speakers van het PA-systeem.

De HDP DJ Adv-G401 is leverbaar vanaf eind oktober 2012 en heeft een adviesprijs van € 69,99 (inclusief btw).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights