HEROVER DE MUUR IN A.O.T. 2: FINAL BATTLE!

KOEI TECMO Europe heeft vandaag de nieuwste titel in hun kolossale actiegame-serie onthuld, gebaseerd op het wereldwijde anime-fenomeen ‘Attack on Titan’: A.O.T. 2: Final Battle. Deze nieuwe game volgt het avontuur van het derde seizoen Attack on Titan door de acties van specifieke karakters, waarbij alle conflicten uit de populaire anime-serie als nooit tevoren worden vastgelegd.

De story mode van Final Battle speelt zich af in de tijdlijn van het derde seizoen Attack on Titan, door de ogen van geselecteerde personages, grote helden die actief zijn in seizoen 3 – nu voor de eerste keer speelbaar – waarmee het totale aantal speelbare personages wordt verhoogd tot meer dan 40. Naast de inhoud van seizoen 1-3 van de populaire anime-serie zullen de ontwikkelaars originele afleveringen creëren om een nog betere ‘Attack on Titan’-ervaring neer te zetten.

A.O.T. 2: Final Battle zal twee nieuwe gameplay-ervaringen bevatten: een hectische anti-personnel gevechtsfunctie met behulp van omni directional mobility gear en een geheel nieuwe wall-reclamation modus gericht op het herstellen van externe territoria. Hier hebben spelers de mogelijkheid om de leider van hun team te kiezen – je kunt zelfs leden kiezen die nooit samen waren in het originele werk – en erop uit te gaan om het land van de Titans terug te winnen. Thunder Spears kunnen voor de eerste keer ook  worden gebruikt in de strijd, hiermee haal je de Armored Titan mee neer waar een normaal zwaard het niet lukt.

A.O.T. 2: Final Battle wordt ontwikkeld door OMEGA Force, en zal op 5 juli 2019 uitkomen voor PlayStation®4, Nintendo Switch, Xbox One en Windows PC via Steam®. De titel wordt ook als Upgrade Pack beschikbaar gesteld voor fans die A.O.T.2 al in hun bezit hebben en zal beschikbaar zijn als een speciale bundel waarin de beleving van A.O.T. 2 samen wordt gevoegd met seizoen 3 in een uniek pakket. 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights