Het spel is begonnen! Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter is nu verkrijgbaar

Bigben Interactive en de studio Frogwares vieren de release van Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter met een nieuwe launch trailer.

Spelers kruipen in de huid van de beroemdste speurneus ooit en onderzoeken een reeks mysterieuze verdwijningen in het hart van Whitechapel in Londen, een levend standbeeld, een dievenbende en een mysterieuze Mayaschat.

Zal Sherlock Holmes erin slagen ondanks deze mysteries, de een nog verontrustender dan de ander, en het gevaar dat dreigt over 221B Baker Street, zijn adoptiedochter Katelyn veilig te houden?

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter is een unieke adventure die verkenning, onderzoek en actie combineert voor een adembenemende en fantastische spelervaring.

Je speelt als de meesterdetective zelf, die tegen zijn wil in een fantastisch avontuur boordevol intense actiescènes wordt gestort, voor een interactieve gebruikerservaring die realistischer is dan ooit.

Zwerf over de straten van het Victoriaanse Londen op zoek naar aanwijzingen en verdachten, en ontwar de kluwen van meerdere intriges totdat je bij de ongelooflijke laatste openbaring komt.

dd

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One en pc.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights