Hitman episodisch spel op 11 maart

Io-Interactive heeft meer informatie vrijgegeven over HITMAN dat op 11 maart wordt uitgebracht voor het PlayStation 4 , Xbox One en PC.

Na een wijziging in de releasestructuur wordt HITMAN een echt episodische AAA-spelervaring, met een belangrijke livecomponent.

Hierbij plegen spelers huurmoorden op machtige, belangrijke doelwitten op exotische locaties overal ter wereld.

HitmanOp 11 maart vindt de aftrap plaats met een Prologue Mission en een locatie in Parijs. In april komt de volgende locatie in Italië, gevolgd door Marokko in mei.

Vanaf dat moment krijgt HITMAN regelmatige maandelijkse contentupdates, inclusief drie extra locaties: Thailand, de VS en Japan, tot het seizoen later in 2016 is afgelopen.

Dit alles met wekelijkse live-evenementen en extra geplande content tussen de maandelijkse updates.

Een nieuwe Intro Pack bevat nu Prologue- en Paris-levels en wordt uitgebracht voor de nieuwe prijs van € 15.

Elke volgende locatie kost € 10 als add-on item voor het Intro Pack.

Spelers kunnen ook de Full Experience aanschaffen voor € 60.

Dit is inclusief alle content van dit jaar zodra deze wordt uitgebracht, en garandeert dat er geen live- of bonuscontent wordt gemist.

De schijfversie van HITMAN wordt aan het einde van 2016 uitgebracht.

PlayStation-gebruikers krijgen ook toegang tot The Sarajevo Six: 6 Bonus Contracts, voor elke locatie één, waarbij Agent 47 de wereld rond moet reizen om zes voormalige leden van de paramilitaire eenheid CICADA uit te schakelen in een op zichzelf staande verhaallijn, exclusief voor PlayStation 4 gebruikers.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights