HOUD JE AAN JE GOEDE VOORNEMENS VOOR HET NIEUWE JAAR MET YOUR SHAPE® FITNESS EVOLVED 2013!

Ubisoft’s Your Shape Fitness Evolved 2013 is nu beschikbaar voor Nintendo Wii U™ en helpt spelers hun goede voornemens voor het nieuwe jaar behouden! Tot op vandaag zijn reeds meer dan 642 miljoen calorieën* verbrand dankzij Your Shape Fitness Evolved als persoonlijke coach!

YourShapeFitnessEvolved2013_Screens_Kickboxing

Voornemen #1: Afvallen

Ben je het beu om teveel te wegen? Your Shape Fitness Evolved 2013 helpt je die overbodige kilo’s weg te krijgen dankzij een persoonlijk trainingsplan dat ontworpen kan worden naargelang de doelen van de speler, met wel 125 verschillende workouts en 215 moves. Dankzij het Your Shape Center hebben spelers controle over hun persoonlijke statistieken en kunnen ze hun eigen fitness doelen beheren.

Voornemen #2: Gezonder eten

Tijd om dat hartelijke kerstmaal te vergeten? Junkfood beu als koude pap? Your Shape Fitness Evolved 2013 bevat een grote database met meer dan 150 gezonde recepten. Dankzij de Wii U™ GamePad zijn al deze recepten met slechts een veeg van je vinger te openen. Elk recept, zoals Geroosterde Zalm met Honing Sojasaus of Bosbessen met Limoenroom, is gemaakt voor alle gelegenheden zodat de speler elke dag gezond en gevarieerd kan eten.

Voornemen #3: Meer sporten

Niet echt een sportfanaat? De Your Shape Community helpt spelers gemotiveerd te raken door hen te verbinden met hun vrienden via het Your Shape Center waar ze hun achievements en vooruitgang kunnen delen. Bovenop de klassieke workouts helpt de dansmodus, waar 4 spelers het tegen elkaar kunnen opnemen, spelers op een plezierige manier calorieën verbranden op populaire nummers en fit geraken met motiverende choreografieën.

Voornemen #4: Het jaar rustiger starten

Stress dankzij het werk, de deadlines en de dagelijkse verantwoordelijkheden? Your Shape Fitness Evolved 2013 bevat een relax programma met echte yoga moves om spanning en stress weg te krijgen. Met de Zenflow kunnen spelers hun fysieke en mentale energie opkrikken en zich voor de rest van de dag fit voelen.

YourShapeFitnessEvolved2013_Screens_Shape

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights