Invasion DLC CALL OF DUTY: GHOSTS

Wie hem nu nog niet heeft, zal hierna niet meer aarzelen.

Activision wil zijn fans niet teleurstellen en ze vooral niet te lang doen wachten.

Zo zijn ze er met de 3de DLC van Call of Duty: Ghosts voor de Xbox One & Xbox 360

INVASION DLC

Deze bevat:

  • Departed: Speelt zich af in een stadje in landelijk Mexico tijdens het feest Dia de los Muertos (Day of the Dead). Spelers die de unieke Field Order voltooien, ontsluiten zo de Death Mariachi killstreak. Gewapend met rondzwaaiende pistolen regelt de Death Mariachi zijn zaakjes en met iedere kill wordt een vijand lid van zijn bende.
  • Pharaoh: De verlaten archeologische site van een oud Egyptisch paleis. Als speler moet je oppassen voor in elkaar stortende monumenten en urnen vol met vleesetende mestkevers, en dat is nog maar het begin van de verrassingen die je in deze multi-level map staan te wachten. Slaag je erin de Field Order te ontsluiten, dan word je rijkelijk beloond met de Blessing of Anubis. Deze beschermer van de doden is half jakhals/half mens.
  • Mutiny: Een afgelegen eiland in de Caribbean is de griezelige schuilplek van piraten, compleet met verlaten handelsposten en gevangeniscellen. Snelheid en sluwheid zijn een must als je je een weg baant over de nauwe en kronkelige paden. Spelers die “Mutiny’s” Field Order voltooien, krijgen gezelschap van twee ‘vluchtige’ ghost pirates die met alle plezier je vijanden naar een andere wereld helpen.
  • Favela: Een opgepoetste versie van de onder fans zo geliefde map bij Call of Duty®: Modern Warfare® 2. Alleen heeft de Braziliaanse sloppenwijk wel een stel flinke veranderingen ondergaan sinds de oorspronkelijke release. Gebouwen die toen in aanbouw waren zijn nu klaar, terwijl andere tot hopeloze karkassen zijn verworden en nooit meer worden voltooid. Spelers moeten zorgen in leven te blijven als ze zich verplaatsen van het ene gebouw naar het andere, daarbij uitkijkend voor sluipschutters die gebruik kunnen maken van de lange zichtlijnen in de map. Heb je “Favela’s” Field Order voltooid, dan kun je luchthulp inroepen van het nabij voor anker liggende Y-8 Gunship.
  • “Episode 3: Awakening.” In Awakening daalt het team af in een gevaarlijke onderwereld van buitenaardsen om daar te stuiten op een onderaards Fort van de Voorouders. Hier schuilen de mysterieuze krachten achter de invasie van de Cryptids. Gewapend met een batterij aan nieuwe hightech wapens en state-of-the-art uitrustingen breekt het team door verschillende verdedigingswallen en komt zo bij de Ark. Nu is het zaak de geheimen achter de psychische krachten van de Voorouders te ontrafelen. Terwijl de allesbeslissende veldslag nadert, hangt het lot van de Aarde en de toekomst van het mensenras aan een zijden draadje.

Previous Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights