It Takes Two, het spannende nieuwe co-op-avontuur van EA en Hazelight, is nu verkrijgbaar

Vandaag hebben het met een BAFTA bekroonde Hazelight Studios en Electronic Arts Inc.  It Takes Two uitgebracht, een pure co-op-ervaring die een grensverleggend platformavontuur biedt voor de PlayStation®4, Xbox One, PlayStation®5, Xbox Series X|S en PC via Origin en Steam.

Met unieke, gevarieerde gameplay, die naadloos verweven is met het verhaal, legt It Takes Two de lat hoger op het gebied van co-op-innovatie en biedt het spelers een spannend avontuur om samen met een vriend te beleven, online of met zijn tweeën op de bank.

Spelers gaan op een wilde reis als Cody en May, een kibbelend stel dat moet samenwerken en proberen hun verschillen te overwinnen om te ontsnappen uit de fantasievolle wereld waarin ze terecht zijn gekomen

Terwijl spelers proberen het ingewikkelde web te ontrafelen waarin Cody en May verstrikt zijn geraakt door een magische spreuk die ze in poppen heeft veranderd, komen ze steeds weer voor nieuwe, verrassende uitdagingen te staan.

De onvoorspelbaarheid van elk level voert spelers door een unieke metaforische ervaring die een uniek verhaal over relaties vertelt. Cody en May moeten samenwerken om hun gebroken huwelijk te redden. Of het nu gaat om op hol geslagen stofzuigers, gladde liefdesgoeroes met veel meningen of een nachtclub die dringend een dj nodig heeft, er duiken steeds weer obstakels op die voor hilarische en hartverwarmende momenten zorgen.

Inmiddels heeft de game al meer dan 60 reviews met een score van 90 of hoger op zijn naam staan.

It Takes Two biedt spelers veel waar voor hun geld met de Friend’s Pass*, waarmee ze een vriend kunnen uitnodigen die gratis mee kan te spelen.

Spelers kunnen ook het volledige eerste level van de game proberen met de Friend’s Pass Free Trial**, die los van de volledige game gedownload kan worden.

Na afloop van deze proefversie hoeft maar één speler de volledige game te kopen om door te kunnen spelen. It Takes Two is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, PlayStation®5, Xbox Series X|S en PC via Origin en Steam voor €39,99.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights