Josh Holmes – 343 Industries @ VIEW 2012 geeft exclusive Halo 4 presentatie

E3 , PAX , Comic Con & Gamescom zijn achter de rug, blijft nog in Italie VIEW 2012 te gaan die doorgaat van 16  tot en 19 oktober in Turin.

Niemand minder dan Josh Holmes ,Creative Director Microsoft Game Studios (343 Industries) zal er ook een exclusieve presentatie geven van Halo 4

Josh Holmes is een gewaardeerde video games producer die bekend staat voor zijn werken als Executive Producer en vervolgens Creative Director voor de Multi-Billion franchise Halo.

Josh Holmes keerde tot game design na jaren nahollen van een carrière als Film acteur, in zijn vroege training in drama vervolgde hij zijn taak als game designer.

Holmes kreeg zijn lancering van zijn Video Game carrière terug in 1995 in Burnaby, Canada campus van de grote gaming reus Electronic Arts (EA).

 

Josh Holmes creerde de Def Jam reeks in gevechtsgames, alsook de NBA Street reeks.

in 2005 starte Josh Holmes als mede-oprichter gamestudio Propaganda Games in Vancouver, die kort erna werd aangekocht door Disney Interactive .

Josh Holmes verliet vervolgens Propaganda Games in 2008 om aan de slag te gaan bij Microsoft waar hij in 2009 als Executive Producer aan de slag ging voor Halo Waypoint & Halo Reach waarna hij nu de rol aanneemt als hoofd aan een creatieve team van een der grootste gaming franchise aller tijden

343 Industries

werd 3 jaar geleden opgericht met de missie die leide naar het Halo universum en deze vooruit te duwen door verhalen te verbinden, verteld over verschillende platformen zodat alles telt.

Op 6 november mogen we dan ook hun eerste interne ontwikkelde titel verwachten, de veel besproken Blockbuster Halo 4.

Tijdens de sessie in View Conference zal Josh Holmes de uitdagingen bespreken van het creëren van een game met een verhaallijn zo meer dan  100,000 jaar overdekt aan fictieve verhalen en verbonden via verschillende mediums zoals Print , Live action ,en een ambitieus verhaal gedreven campagne en innovatieve episodisch content die zal doorlopen ver voorbij de launch van de game.

Al die tijd, bouwend aan een gloednieuwe studio van grond af aan met hun top talent uit elke hoek in de industrie en de wereld

 

View Conference heeft ook een wedstrijd voor developers gelanceerd ,

de View Award Game

eerste prijs : 2000 Euro met als deadline 15 September

meer info uiteraard op http://viewconference.it/view-award-game

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights