Junglebook Live action trailer

Terwijl we het toch over Superbowl hebben, heeft Disney ook een nieuwe trailer op ons afgevuurd voor de nieuwe Jungle Book Live action film.

The Jungle Book is de langverwachte live-action versie van het avontuur van Mowgli , het mensenkind dat werd opgevoed door een wolvenfamilie.

De film werd geregisseerd door Jon Favreau (“Iron Man”) en is gebaseerd op de tijdloze verhalen van Rudyard Kipling en geïnspireerd op de klassieke Disney animatiefilm.

Mowgli realiseert zich dat hij niet langer welkom is in de jungle wanneer de beruchte en gevreesde tijger Shere Khan zweert dat hij alles wat hij als een bedreiging ziet zal elimineren uit de jungle.

Gedwongen om het enige ‘thuis’ dat hij ooit gekend heeft te verlaten vertrekt Mowgli op een spannend en bloedstollend avontuur waarin hij zichzelf zal ontdekken.

f6b3e26f7ea5e5b905c2c51bc1f44e0c

Hij wordt tijdens zijn reis begeleid door zijn strenge mentor, panther Bagheera (Ben Kingsley), en de vrijgeestige beer Baloo (Bill Murray). Onderweg kruist Mowgli de wegen van andere junglebewoners die niet altijd de beste bedoelingen met hem hebben, zoals Kaa (Scarlett Johansson) – een python die met haar verleidende stem en blik het mensenjong zal hypnotiseren – en de gladde King Louie (Christopher Walken) die Mowgli probeert te overtuigen hem het geheim van de ongrijpbare en dodelijke rode bloem te onthullen: vuur.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights