Justice League vs. Teen Titans is vanaf 18 mei beschikbaar op DVD

Niet alleen Batman en Superman liggen tegenwoordig met elkaar overhoop, ook de andere figuren uit het DC universum zijn niet altijd de beste vrienden.

In deze splinternieuwe animatiefilm nemen de Teen Titans het op tegen de Justice League. Robin, Wonder Woman, Nightwing, Starfire, ze passeren allemaal de revue in een spetterend avontuur dat een must is voor elke strip- en superheldfanaat! 

Justice League vs. Teen Titans is vanaf 18 mei beschikbaar op DVD.

Vol frustratie en teleurstelling over zijn samenwerking met de Justice League ziet Robin zich gedwongen lid te worden van het jonge superteam Teen Titans.

Hij wordt met open armen ontvangen en raakt op slag geïntrigeerd door de geheimzinnige Raven en de vreemde kracht die dreigend dichterbij komt − haar vader Trigon is een sluw wezen dat Metropolis kan verwoesten door de machtige Justice League tegen de Teen Titans uit te spelen.

20189432-2755-4045-82d5-ce0739675063

In deze superheldenstrijd met Superman, Batman, Wonder Woman en Cyborg aan de ene kant en Beast Boy, Starfire, Blue Beetle en Nightwing aan de andere kant, staan relaties én levens op het spel.

Alleen door echt samen te werken kan de bedreiging worden afgewend in dit gloednieuwe DC Universe-avontuur!

BONUSMATERIALEN

  • A Sneak Peek at DC Universe’s Next Animated Movie: Batman: The Killing Joke
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights