KADOKAWA GAMES kondigt uitgevers van Killer Is Dead™ aan

Het is zover… er waren al geruchten maar men wist niet wat men mocht geloven. Nu hier is het en geloof het maar… KADOKAWA GAMES kondigd ons aan wanneer de wereldwijde release van hun langverwachte actiegame ‘Killer Is Dead’ voor PlayStation 3 en Xbox 360 zal zijn.

Het is nog een beetje afwachten exact wanneer dit zou zijn maar we weten al dat het nabij is, het zal in de Zomer van dit jaar (2013) zijn en iedereen zal zijn kans krijgen om zijn uniek exemplaar te bestellen!

KADOKAWA GAMES heeft dus aangekondigd dat Killer Is Dead voor Noord-Amerika wordt uitgebracht door XSEED maar in Europa en Oceanië mogen we het dan weer via Deep Silver(het gameslabel van Koch Media) ontvangen, zij die ons al menigmaal hebben verbaasd. Natuurlijk werkt KADOKAWA GAMES nog eens samen met GRASSHOPPER MANUFACTURE INC. en executive director SUDA51 bij het ontwikkelen van deze titel net zoals met Lollipop Chainsaw.KILLER_IS_DEAD_01

Wat houd Killer Is Dead in?

Het speelt zich af in de nabije toekomst in een wereld die enorm vergelijkbaar is met de onze maar toch niet helemaal hetzelfde is. Als gamer kruip je in de huid van Mondo Zappa, een moordenaar die in zijn rechterhand een Japans zwaard hanteerd en in zijn linkerhand met verwisselbare wapens zwaait. Zijn levensdoel is om de wereld te bevrijden en te zuiveren van alle duistere krachten, criminelen,… .

Dus je hoort het, deze game biedt je een ongeëvenaarde game-ervaring waarin veel actie en nog nooit eerder vertoonde graphics te zien zijn.

Wacht dus niet langer en schrijf deze datum op!:

Titel: KILLER IS DEAD™

Platform:PlayStation®3 / Xbox 360®

Genre: Actie

Uitgever:Deep Silver Ontwikkelaar:KADOKAWA GAMES, LTD / GRASSHOPPER MANUFACTURE INC.

Beschikbaarheid: Zomer 2013

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights