KING Art games’ nieuwe doel: Turn-based strategie weer tot leven te brengen!

 KING ART games een onafhankelijke ontwikkelaar die een Award gewonnnen had en het meest bekend is voor een “point & click” avonturen games start vandaag met de kick-off campagne met als doel om terug te keren tot hun onvoltooide ’turn-based’ strategie spel Battle Worlds: Kronos waar fans achter hebben zitten schreeuwen om verder te doen sinds de tests door de community begonnen in 2007!.

Ongeveer 6 jaar geleden heeft KING Art studios een prototype gemaakt van Battle Worlds: Kronos  die populair werd in de Europese strategie community, maar helaas geen steun kon vinden bij een uitgever om de game te lanceren. Omwille van deze “onsuccesvolle” creatie dachten ze dat men beter met iets anders begon en dus hadden ze zich geconcentreerd op andere projecten, waaronder de bekroonde en alom geprezen Book of unwritten Tales. Het success van deze game heeft hun dan niettemin terug aangezet om toch verder te gaan met Battle Worlds: Kronos en begonnen dus aan de heropbouwing van het begin af aan met nieuwe technologie en graphics om zo het originele idee en gameplay te behouden. Deze hervatting heeft natuurlijk een grote steun nodig: Steun van gamers, strategisten over de hele wereld om zo hun project tot een goed einde te zien komen.

Battleworld2Jan Theysen, Creatief Directeur van KING Art games, laat ons weten dat ze werkelijk allemaal opgewonden zijn om deze game eindelijk tot een goed einde te brengen na dat ze genoodzaakt waren om deze game enkele jaren geleden tot een halt te roepen. “Het was niet het goede moment om een heropleving van klassieke turn-based strategie spellen te creëeren. Nu vandaag de dag geloven we dat de wereld er wel weer klaar voor is!”  De makers zelf zijn al lang grote fans geweest van klassieke turn-based strategie games van zodra ze uitkwamen zoals:

  • Panzer Commander
  • Battle Isle
  • Advanced Wars

Het doel van KING Arts games hierbij is om het heropbouwen van het tactische denken, creativiteit,… van deze titels in een frisse en moderne manier die ze hopen te behalen met de steun van fans die deze genre met hart en ziel spelen.

Reeds in een indrukwekkende stadium van zijn ontwikkeling en met enorme steun van de gemeenschap waar slechts $120.000/92,394.00 EUR voor nodig is om afgerond te worden is Battle Worlds: Kronos een turn-based strategie die gebaseerd is op de klassieke zeshoekige stijl die beschikt over:

  1. 2 Single-player campagnes
  2. Uitdagende kaarten
  3. Zowel Live als asynchrone multiplayer modes

Mensen die doneren kunnen erop rekenen om deel te nemen aan de exclusieve beta en op het einde een kopie te ontvangen van het spel en, afhankelijk van de grootte van het pand, toegang tot een eenvoudig te gebruiken map editor.

Dit is een kans voor de fans om de uitgevers het tegendeel te bewijzen! Er is een grote markt die open staat voor zo’n ervaring en ze hopen met de steun van de algemene gaming communitydit te bewijzen en letterlijk de genre opnieuw tot leven te brengen.

Gamers kunnen eventueel de Kickstarter pagina bezoeken of naar de algemene website gaan of enige commentaar achterlaten op de Facebook pagina.

Wacht niet te lang en wees 1 van de gamers die deze game werkelijkheid maakt!

Battle

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights