Klein maar dapper met de MSI Z87I GAMING AC en GTX760 GAMING ITX van MSI

De langverwachte producten voor gamers die kiezen voor een kleine Gaming kast is er !

MSI laat de Z87I Gaming AC moederbord op ons los samen met de GTX 760 Gaming ITX grafische kaart die tal van gamers features presenteren in de vorm van een Mini ITX-factor.

Met features zoals de Killer Lan ,802.11ac en Audio Boost  is de Z87I GAMING klaar om je te helpen wanneer je weet dat je  verbinding kan maken met netwerken die de snelste  gaming speed leveren.

De GTX 760 Gaming ITX bevat MSI’s nieuwe RADAX ventilator die in ware hybride design een extra geluidsonderdrukking geeft en temperaturen die lager liggen dan 30° Graden in vergelijking met de meeste andere traditionele kaarten

Beide moederborden en grafische kaarten vieden een uitstekende chassis aan met compatibele onderdelen voor een optimale combinatie van PC en LAN instalaties.

Uitgerust met de Killer E2205 Ethernet die de snelste connectie aanbied zonder enige vorm van lag, zal deze topper je het beste bieden van elke online game sessie.

itxpr-mb

Daarnaast bezit hij ook de MSI Audio Boost met de beste ingebouwde versterker voor een capaciteit die gamers een ultieme ervaring weten te leveren.

Wie ook de externe USB audio aansluiting gebruikt zal merken dat toestellen die aangesloten worden op MSI’s USB Audio ook een krachtigere signaal krijgen die nog stabieler is en als resultaat een betere ervaring levert.

Ook zal de aanwezige, ingebouwde HDMI een video output leveren van 1.4 die ondersteuning geeft tot 4K UHD Ultra High Resolutie.

Al dit lekkers zorgt voor de ultieme ervaring allemaal in 1 mooi pakket.

Dus we zouden zeggen, probeer hierop maar eens je Battlefield 😉

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights