Konami toont eerste Metal Gear Online beelden!

Konami heeft de eerste beelden van Metal Gear Online vrijgegeven, terwijl ze ook bevestigden dat bij alle verkochte exemplaren van Metal Gear Solid V, de multiplayer content ook al verkrijgbaar is.
Metal Gear Online is een toegewijde multiplayer ervaring dat doorsijpeld naar de main game van Metal Gear Solid V zonder toegevoegde kosten.

Konami toonde Metal Gear Online in een 4-minuut durende trailer, tijdens the Game Awards show die gehouden werd in Las Vegas en die gestreamed werd op 5 December.
Konami maakte gebruik van het online evenement om de eerste beelden aan het publiek vrij te geven van Metal Gear Online, die ook gelanceerd zal worden naast Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

metal_gear_solid_5_ground_zeroes_mgsv

Metal Gear Online word dan ook het derde exemplaar van deze populaire multiplayer serie, vernieuwd ontworpen met dezelfde beelden en gameplay als de main game Metal Gear Solid V.

Met een focus op tactische team operaties, the game heeft dan ook een class-system waarin elke personage die je wil spelen eigen sterktes en zwaktes heeft en zo zorgt voor een meer unieke ervaring hoe langer je speelt.

Sleutel personages van de gameseries zoals Venom Snake en Ocelot zullen ook voorkomen in de Multiplayer mode.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights