Lang leve de koning! Crusader Kings III nu verkrijgbaar

Het hele rijk viert feest want Paradox Interactive lanceert vandaag Crusader Kings III, het nieuwste deel in hun grand strategy-RPG-franchise.

Adviseurs kunnen alvast proberen hun invloed te laten gelden, tegenstanders kunnen beginnen hun plannen te smeden, want vanaf vandaag is Crusader Kings III te koop via Steam, de Paradox Store en bij andere grote online-retailers.

Crusader Kings III is het nieuwste deel in de legendarische grand strategy-franchise en laat spelers een koningshuis door de geschiedenis leiden.

Beheer land, cultuur, religie, militaire operaties en meer om het pad van jouw bloedlijn door de middeleeuwen te bepalen.

Gebruik diplomatie, familie, relaties en invloed om je familie te beschermen en zorg dat je een geschikte erfgenaam produceert, want anders eindigt je familielijn – en je game.

Kenmerken Crusader Kings III:

 • Een verhaal van heren en afkomst:
  Elk personage heeft zijn eigen unieke geschiedenis en karaktertrekken die worden weerspiegeld door hun portretten en de beslissingen die ze nemen.
  De gebeurtenissen en opties in de game worden grotendeels bepaald door het type heer waarmee je speelt, en om je doelen te bereiken moet je de persoonlijkheden van anderen op de juiste manier bespelen.
 • Weidse en gevarieerde landen:
  De kaart loopt van Europa tot Afrika, Azië en het Indiase subcontinent en laat je een adelijk huis kiezen uit vrijwel elke cultuur.
  Van de Vikingen in Scandinavië tot Afrikaanse stammen en de hordes van de Aziatische steppe, dit is jouw middeleeuwse speelplaats.
 • Een waarlijk nobel leven:
  Geniet van het hoofse middeleeuwse leven – zoek een trouwpartner, huur raadslieden in en bouw je legers op.
  Vermaak gasten, kweek de ideale erfgenaam om je lijn voort te zetten en zet je lastigere nakomelingen het land uit.
  Laat je spionnen plannen smeden en nabije huizen tegen elkaar opstoken.
 • Stamboombeheer:
  De nakomelingen van je koninklijke unie bepalen de toekomst van je huis en kun je gebruiken om nog meer macht naar je toe te trekken.
  Gebruik ze om bondgenootschappen te smeden in verre landen, gewilde rijken te claimen en je invloed naar alle hoeken van de wereld te verspreiden.
 • Geschillen worden met het zwaard beslecht:
  Wanneer diplomatie niet langer werkt, kun je nemen wat je toekomt door je vazallen te verzamelen en je strijders op te roepen. Het neerslaan van opstanden en het belegeren van vijandelijke kastelen kan een snelle weg naar eer en overwinning zijn.
  Maar vergeet niet dat een echte strategie ook een snufje sluwheid behoeft…
 • Schimmig staatsmanschap:
  Soms is een duister plan, de subtielste vorm van diplomatie, het meest effectief – denk aan een mes in het donker, een geheim om uit te buiten of het verleiden van een echtgenoot…
 • Heiligen en zondaars:
  Bepaal de religieuze koers van je koninkrijk door het geloof te verdedigen – of door ketterij te steunen, als dat je doelen dichterbij brengt.
  Als al het andere faalt, begin dan je eigen religie!

En meer middeleeuwse middelen:
Benut heilige wijdingen, kruistochten, boerenopstanden, huursoldaten, rovers, aanpasbare regelsets en een prachtige nieuwe kaart om je campagne op te voeren!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights