LEGO® DC Super-Villains voegt DC Movie-personagepakket toe

Warner Bros. Interactive heeft vandaag het DC Movie-personagepakket voor LEGO® DC Super-Villains uitgebracht op PlayStation® 4, Xbox One, Nintendo Switch™ en Windows-pc.

Het nieuwe pakket bevat beroemde DC-superhelden en -superschurken, waaronder Wonder Woman, Batman, The Flash, Superman, Cyborg en Deathstroke, elk met een nieuwe look gebaseerd op die uit de Justice League-film van Warner Bros. Pictures.

Spelers kunnen in het hoofdspel ook spelen als de originele stripversie van deze personages.


Wonder Woman, een van de meest geliefde en beroemde DC-superhelden aller tijden, staat al bijna acht jaar symbool voor waarheid, gerechtigheid en gelijkheid voor iedereen.

Met superkracht en legendarische gevechtsvaardigheden balanceert ze tussen het bevorderen van de vrede en haar behoefte om terug te vechten tegen kwaaddoeners op aarde.

Batman heeft zijn leven gewijd aan een eindeloze kruistocht.

Een oorlog tegen alle criminelen die hij voert namens zijn ouders die bij hem weg werden genomen toen hij nog maar een kind was.

Als self-made superheld trainde hij zijn lichaam en geest tot bijna fysieke perfectie en gebruikt hij een arsenaal aan technologie om een beschermend oogje te houden op Gotham City, met name tegen criminelen als The Joker.

The Flash, een meester van zowel snelheid als tijd, gebruikt zijn krachten vaak om door verschillende tijdperken en zelfs naar andere dimensies te reizen.

Als superheld doet The Flash altijd zijn best om het noodlot te snel af te zijn en om te voorkomen dat de mensen om hem heen er ten prooi aan vallen.

Superman is ’s werelds eerste superheld en een baken voor iedereen.

Hij is te herkennen aan zijn uniform, het ‘S’-embleem op zijn borst, een ongeëvenaarde superkracht en het vermogen om te vliegen.

De man van staal is het ultieme symbool van waarheid, gerechtigheid en hoop en hij streeft ernaar om het inherente goede van de menselijke geest te vertegenwoordigen, evenals de capaciteit van elk levend wezen om zijn naaste goed te behandelen.

Cyborg, deels mens en deels machine, is vele malen sterker dan de doorsnee persoon.

Door zijn computers te laten communiceren met zijn geniale intelligentie kan hij verschillende soorten energie uitstoten, wat hem tot een formidabele vechter maakt. Als een van de grootste superhelden ter wereld gebruikt hij zijn communicatie- en leidinggevende vaardigheden om onschuldige levens te redden.

Deathstroke is de enige superschurk uit de Justice Leage-film die zijn opwachting maakt in het personagepakket.

Hij maakt gebruik van zijn verhoogde snelheid, kracht, zintuigen en boven alles zijn ongelooflijk hoge intelligentie, wat hem tot een meesterlijke strateeg en tacticus maakt. Hij is een van ’s werelds grootste en meest gevreesde superschurken.

Het DC Movie-personagepakket is onderdeel van de Season Pass, inbegrepen in de LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition, maar is ook afzonderlijk verkrijgbaar voor €1,99.

In LEGO® DC Super-Villains is de Justice League verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een groep nieuwe helden uit een parallel universum die zich hebben uitgeroepen tot het ‘Justice Syndicate’. Beruchte DC-superschurken uit de ‘Legion Of Doom’ ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren. Met het compleet aanpasbare superschurkpersonage van de speler in de leidende rol moet dit team van wetsovertreders hun krachten bundelen om de kwade plannen van de onbekende vreemdelingen te dwarsbomen. Spelers creëren hun eigen superschurk en gaan op een reis om de rol van hun personage in het verhaal te bepalen. Onderweg ontgrendelen spelers nieuwe krachten en aanpassingen voor hun personage, gaan van het gebaande pad af voor aanvullende verhaalmissies, puzzels en minigames om beloningen te ontgrendelen en andere DC-superschurken te rekruteren en richten onheil aan op welbekende DC-locaties zoals Gotham, Metropolis, Smallville en meer.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights