LEGO® In de Ban van de Ring™ nu verkrijgbaar op Xbox 360, PS3, Wii en PC

Lego Lord Of The Rings ligt sedert vrijdag eindelijk in de winkelrekken.

Warner Bros , TT Games en de LEGO group kondigen aan dat de game nu beschikbaar is voor  Xbox 360®, PlayStation®3, Wii™ en Windows PC.

In LEGO Lord Of The Rings speel je de volledige Trilogie in ware LEGO stijl en krijg je de kans om Middle-Earth te verkennen alleen of in local Co-op in de rol van jou favoriete personage uit The Fellowship.

Nu kan de hele familie samen spelen met een eenvoudige drop-in, drop-out co-op gameplay wanneer ze bijvoorbeeld deelnemen aan het iconische Helms Deep gevecht. Ze zullen The Shire verkennen, proberen te ontsnappen aan de vurige putten van Mount Doom en strijden tegen Shelob, de Nazgûl en de Ringwraiths; dit allemaal terwijl ze puzzels oplossen en een verscheidenheid aan wapens en magische voorwerpen verzamelen en gebruiken, zoals zwaarden, bogen, Light of Eärendil en Elventouw.

LEGO® In de Ban van de Ring™ is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en verkrijgbaar voor Xbox 360 en PS3™ voor € 49,99, voor Wii, PS®Vita en Nintendo 3DS voor € 39,99 en voor Nintendo DS en Windows PC voor € 29,99. LEGO® In de Ban van de Ring™ heeft een PEGI-rating van 7.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights