Lego Ninjago: Shadow Of Ronin

In het voorjaar van 2015 keert de populaire Ninjago series terug met het tot nu toe meest uitgebreide avontuur ooit, en brengt dit avontuur naar 3ds en Ps Vita.

Met het passeren van internationale ninja dag, kondigden Warner Bros. Interactive entertainment, TT Games en The Lego Group een nieuw verhaal aan voor de Ninjago franchise genaamd:

Lego Ninjago: Shadow Of Ronin.

De release van de game is gepland voor het voorjaar van 2015.

Tom Stone, die managing director is van TT Games, zegt dat Lego Ninjago: Shadow Of Ronin het meest uitgebreide universum is die ze ooit hebben gemaakt.

lego_news_32255

Fans van de serie zullen er enorm veel plezier aan beleven om met hun favoriete ninja krijger te strijden tegen tal van nieuwe vijanden. Ook zijn er nieuwe voertuigen, machines en zelfs draken!
Er is dan ook een nieuwe slechterik genaamd Ronin, die samen met zijn kwaadaardig leger van samourai’s en zijn wapen de Obsidian Glaive.

Hiermee steelt Ronin de herrineringen van onze ninja’s en laat hun vergeten hoe ze hun speciale krachten moeten gebruiken.

Het is aan de gamer om de ninja te helpen op hun pad naar hun krachten en wapens, voor Ronin zijn plan volledig slaagt en een nog grotes kwaad loslaat op Ninjago
In Lego Ninjago: Shadow Of Ronin zullen de gamers zich bevinden in tal van locaties die iconisch zijn voor de televisieserie zoals de Toxic Bogs en Ice Temple, naast deze locaties is er ook een mysterieus nieuw eiland voor de spelers om te ontdekken.
Daarnaast zullen de gamers ook een bezoek brangen aan Spinjago, waar de ninja’s op dit moment trainen met Grand Sensei Dareth en Sensei Wu.
Gamers kunnen met hun Spinjitzu tal van vaardigheden en krachten vrijspelen om zich zo een pad te kunnen slaan door alle vijanden.

Onderweg zullen gamers dan ook tal van puzzels oplossen, of ze kunnen een team vormen en allerlei creaties maken met hun Tornado Of Creation.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights