LittleBigPlanet™Karting

 

Klaar voor de start?

Vanaf 7 november was LittleBigPlanet™Karting exclusief voor PS3 te koop.

Zoals verwacht kruip je in deze titel als Sackboy achter het stuur van razendsnelle karts. Met brullende motoren race je door je favoriete thema’s uit de wereld van LittleBigPlanet en gebruik je allerlei gadgets om jezelf naar de eerste plek te scheuren. Een concept dat onfeilbaar is wat blijkt uit games zoals natuurlijk Mario Kart of Crash Team Racing.
LittleBigPlanet Karting bevat een unieke verhaallijn en is zowel alleen als met 7 anderen tegelijk te spelen.

De verschillende speltypes bestaan uit een storyline, battle, splitscreen of online-multiplayer. In de storyline nemen Sackboy en Sackgirl het op tegen hun vijanden “The Hoard”, die achter de prijzen van Craftworld aan zitten. Sackboy en Sackgirl scheuren er met gierende banden achteraan om de prijzen terug te halen. Online kun je de strijd aangaan met 7 vrienden via PlayStation®Network. Dit kan natuurlijk ook gewoon thuis met elkaar via split screen tot maximaal 4 spelers.

Een eigen circuit bouwen en delen

De LittleBigPlanet-games staan vooral bekend om de grote achterban en de enorme hoeveelheid user generated content, waardoor er eindeloos op miljoenen creaties gespeeld kan worden. Dit is niet anders in deze game…

Door een aantal simpele, krachtige en bekende gereedschappen waarmee je heel gemakkelijk je eigen circuits zal kunnen maken.
Daarnaast kun je ook unieke ‘power-ups’ ontwerpen en je kart aanpassen.
Zo ontstaan er nieuwe circuits die je kunt delen, spelen en beoordelen met de gehele community.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights