Logitech G introduceert PRO X Wireless Gaming Headset

Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en toonaangevende fabrikant als het gaat om nieuwe gamingtechnologieën en -gear, heeft vandaag de Logitech G PRO X LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset onthuld.

Deze nieuwe PRO headset brengt de geavanceerde, draadloze LIGHTSPEED-technologie naar een bekroond ontwerp dat is gebouwd naar de hoge standaarden van ’s werelds allerbeste esports professionals.

De PRO X Wireless headset is gebaseerd op de bekroonde PRO X Gaming Headset en is voorzien van hoogwaardige materialen, geavanceerde communicatie, ongekend precieze audio en de headset biedt nu ook nog eens totale draadloze vrijheid.

De PRO X LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset is nu uitgerust met 2.4 GHz LIGHTSPEED wireless, wat een accuduur van meer dan 20 uur en een bereik van ruim 12,5 meter levert.

Daarnaast is de nieuwe headset voorzien van geavanceerde Blue VO!CE-software voor verbluffende spraakhelderheid en hoogwaardige communicatie in-game of op stream.

De PRO-G 50 mm driver brengt heldere professionele audio met zich mee, de volgende generatie DTS 7.1 surround sound zorgt voor een beter situationeel bewustzijn en de comfortabele memory foam vulling met een lichtgewicht ontwerp biedt urenlang comfort voor lange trainingsessies of wedstrijden.De Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED Gaming Headset zal naar verwachting in augustus 2020 verkrijgbaar zijn bij bekende (r)etailers tegen een adviesprijs van €199,99.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights