Lumia 530: krachtige smartphone voor een scherpe prijs

Microsoft Devices Group introduceert de Lumia 530, de meest betaalbare Lumia tot nog toe.

Deze smartphone biedt een volwaardige smartphone-ervaring, is uitgerust met de nieuwste Microsoft- en Lumia-innovaties en heeft een scherpe prijs van circa 85 euro – exclusief btw.

 

 

De Lumia 530 zal later dit kwartaal verkrijgbaar zijn als Single Sim 3G-variant in België. Het is de eerste Windows Phone-smartphone voor onder de 100 euro, waardoor nog meer consumenten en zakelijke gebruikers toegang krijgen tot de Microsoft-innovaties en -diensten via een Lumia-smartphone.

  • De nieuwste versie Windows Phone 8.1, met ‘one-swipe’-notificaties in Action Center en het snelle Word Flow-toetsenbord.
  • Een krachtige quad-core Qualcomm Snapdragon-processor biedt een supersnelle gebruikerservaring bij je favoriete apps, gaming en internetten op het 4-inch lcd-scherm.
  • Naadloze integratie met voorgeïnstalleerde Microsoft-diensten zoals Skype en Microsoft Office.
  • Is uitgerust met populaire sociale apps, zoals Instagram, WhatsApp, Viber en WeChat en populaire gaming-apps – zoals Asphalt 8 – die verkrijgbaar zijn via de Windows Phone Store.
  • Biedt hoogwaardige prestaties met kenmerkende Lumia-apps, zoals Creative Studio en Glam Me. De laatste helpt mensen selfies te maken op basis van stembesturing via de 5 megapixel-camera aan de achterzijde.
  • Meer content en apps dankzij het 4 GB on-board geheugen dat is uit te breiden met SD-kaarten van maximaal 128 GB. Daarnaast krijgen ze de beschikking over 15 GB gratis cloudopslag op Microsoft OneDrive. Deze dienst stelt je in staat bestanden te synchroniseren, opslaan, openen en delen tussen de Lumia 530 en computers, laptops en tablets.

THVtaWEtNTMwLUdyb3VwTVd0cWFI-1000x1000THVtaWEtNTMwLVdpdGgtQ29sb3Vk

Jo Harlow, Corporate Vice President van Microsoft Devices Group.

We werken er hard aan om steeds meer mensen toegang te geven tot de Lumia-technologie, third party-apps en Microsoft-diensten zoals we die ook bieden op onze topproducten

De Lumia 530 toont aan dat we toegewijd zijn aan het maken van betaalbare smartphones voor iedereen en nog meer mensen kennis te laten maken met het beste van Microsoft.

Coloud-Bang-MD-1C-affordableDe Microsoft Devices Group introduceert ook de Coloud Bang-speaker.

Deze is perfect voor het genieten van muziek met vrienden.

Zijn draagbare design stelt mensen in staat om meerdere speakers met elkaar te verbinden voor een luide ‘muur’ van geluid.

De Lumia 530 komt standaard met verwisselbare covers in stralend oranje, fris groen en de stijlvolle, neutrale kleuren donkergrijs en wit.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights