Marvel’s Guardians Of The Galaxy Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes Play Set

Marvel’s blockbuster van deze zomer komt naar Disney Infinity in een geheel eigen Play Set. De Play Set is geïnspireerd op Marvel’s nieuwste film Guardians of the Galaxy die vanaf 13 augustus in 2D en 3D in de Belgische bioscopen te zien is.

De Guardians of the Galaxy Play Set volgt Star-Lord en de andere Guardians als ze aankomen in “Knowhere”, nadat ze een krachtig, kosmisch object hebben gestolen van de schurk Ronan the Accuser.

Spelers helpen de Guardians om “Knowhere” te beschermen tegen Ronan en zijn aanvallende Sakaaranvloot en moeten proberen om het bevrijde object uit de kwade handen van Ronan te houden.

INF2_Marvel_GOGLineupV2

De personages die in deze Play Set kunnen worden gespeeld zijn Star-Lord, Rocket Raccoon, Drax, Gamora en Groot.

Dint2 picaarnaast kan ook met Iron Man (van The Avengers Play Set) en Nova (van The Spider-Man Play Set) gespeeld worden in The Guardians of the Galaxy Play Set.

 

 

Tijdens de missie kunnen ook Cosmo, The Collector en Yondu worden ontgrendeld.

Star-Lord, Rocket Raccoon, Drax, Gamora en Groot kunnen ook worden gebruikt in de geheel nieuwe Toy Box 2.0, samen met alle personages die eerder zijn uitgebracht voor Disney Infinity. Spelers kunnen deze personages plus honderden Marvel en Disney-gethematiseerde items, locaties, attributen en voertuigen gebruiken om nieuwe avonturen te creëren in werelden die zij zelf gemaakt hebben.

groot

Daarnaast kunnen de Guardians of the Galaxy personages deelnemen aan één van de nieuwe Toy Box Games in Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes. In de Toy Box GameAttack on Asgard’opent Loki een reeks portalen die het voor een leger van Frost Giants mogelijk maken om op bevel van Loki het paleis van Odin binnen te vallen.

De Giants dreigen Asgard te verwoesten en het paleis van Odin te plunderen, zodat Loki uiteindelijk de troon kan overnemen.

Met de volgende Guardians of the Galaxy Power Discs kunnen spelers hun Play Set en Toy Box aanpassen :

  • Space Armor – Ontgrendel Gamora’s Space Armor kostuum voor extra bescherming tegen vijanden.
  • Marvel Team-Up: Yondu – Vecht samen met deze krachtige, pijlen schietende bondgenoot en laat vijanden rennen voor hun leven.
  • Groot’s Roots – Pas je Toy Box wereld aan met Groot’s wortels. Het is aan jou om ze te laten groeien!
  • Groot’s View – Omarm je innerlijke groene vingers en verander de lucht in de Toy Box in Groot-stijl.
  • Star-Lord’s Galaxy – Verander je Toy Box in Knowhere – de thuisbasis van Star-Lord in de Galaxy.
  • The Rip – Verander de lucht in de Toy Box in de lucht van Knowhere en vervoer jezelf tot aan de rand van alle ruimte en tijd.

De Guardians of the Galaxy Play Set is vanaf 18 september verkrijgbaar in de Belgische winkels.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights