Metal Gear Art

Ter ere van de 25ste ‘Metal Gear Anniversary’-festiviteiten wil Konami Digital Entertainment GmbH de METAL GEAR fans erbij betrekken. Ze willen zo de fans laten deelnemen aan een nieuwe manier van kunst die buiten alle grenzen van normaliteit gaan. De fans zullen hierbij begeleid worden en mogen genieten van de aanwezigheid van Lead Artist, Yoji Shinkawa.

AzG8N2sK

KONAMI creëerde hiervoor een unieke ‘Digital Drawing Board’ http://artstudio.metalgearsolid.com/. Hier kunnen MG fans dus hn inspiratie de vrije loop laten en elkeen hun eigen kunstwerk creëren die dan zal bijdragen aan het ultieme kunstwerk die zal bestaan uit kunstwerken van fans vanover de hele wereld.

Sinds Maandag 18/02/2013 hebben fans toegang gekregen tot dezelfde tools die Yoji Shinkawa gebruikte voor de creatie van zijn prachtige illustraties, digitale pennen, penselen,potloden,… .

Fans zijn ook niet verplicht om een account hiervoor aan te maken maar mogen zich aan de hand van Facebook of Twitter inloggen op de METAL GEAR ART STUDIO en beginnen aan wat ze altijd al wilden, deel maken van een uitzonderlijk speciaal en geweldige reeks METAL GEAR

Bezoekers kunnen items toevoegen of zien hoe, een kunstwerk, dat voltooid is geproduceerd wordt, men kan een item van iemand liken of berichten sturen aan de tekenaars. Shinkawa zal elke 3 weken het beste kunstwerk uitkiezen maar ook rekening houdend met de likes van andere bezoekers. De fan die wint kan zo exclusieve prijzen winnen.

Metal_Gear_Solid_2_Art_01

Natuurlijk mogen de fans allereerst nog eens genieten van de talenten van Yoji Shinkawa door dat deze vernoemde zelf de eerste afbeelding heeft geproduceerd om zo de METAL GEAR ART STUDIO te verfraaien. Hij zal zich achteraf ook nog laten bijstaan door gastkunstenaars die later bekend gemaakt worden maar tussen 18/02/2013 en 24/02/2013 heeft men alle kunstenaars tegen elkaar laten strijden om het ultieme Raiden beeld te creëeren ter ere van de release van de langverwachte Metal Gear Rising: Revengeance voor PlayStation ® 3 en Xbox 360 ®.

Voor fans en bezoekers is het nog niet te laat en zeker nog niet voorbij want er zijn nog een aantal ART thema’s die in de komende weken georganiseerd zijn waar men dus alles op alles kan zetten:

25 Feb – 17 Maart: Mechs and Vehicles

18Maart – 7April: Snake

8 April – 28April: Female Characters

29April – 12 Mei: Male Characters

Steun je mede-gamers en help hen een handje om deze prachtige ART te verwezenlijken!

http://artstudio.metalgearsolid.com/

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights