Metro Redux nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Deep Silver en 4A Gamers bevestigen dat Metro Redux, inclusief de definitieve versies van beide Metro 2033 en Metro: Last Light, nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch™.

Deze verzamling is gedurende een periode van 8 maanden intern ontwikkeld bij 4A Games, waardoor Metro Redux vlekkeloos loopt op 720p in handheld mode en in 1080p docked met een solide 30fps.

Spelers die de fysieke versie van Metro Redux aanschaffen ontvangen beide games en alle DLC op één 16 GB-gamecard, zonder dat er verder nog iets gedownload hoeft te worden.

Het verhaal:
In 2013 werd de wereld vernietigd door een apocalyptische ramp, waardoor bijna de hele mensheid werd uitgeroeid en het oppervlakte van de aarde in een giftige woestenij veranderde.

Een handjevol overlevenden zocht hun toevlucht in de dieptes van de Moskouse metro, waar de menselijke beschaving werd teruggeworpen naar Middeleeuwse omstandigheden.

We schrijven het jaar 2033.

Een complete generatie is onder de grond geboren en opgegroeid, en hun belegerde Metro Station-steden strijden om te overleven, zowel onderling als met de mutante gruwelen die buiten wachten.

Jij bent Artyom, geboren in de laatste dagen voor het vuur kwam, maar ondergronds opgegroeid.

Nooit eerder overschreed je de grenzen van de stad, tot een noodlottige gebeurtenis je op missie naar het hart van het metrostelsel stuurt om de restjes van de mensheid te waarschuwen voor een verschrikkelijke dreiging.

 

Maar zullen ze luisteren? In plaats van dat ze samen een vuist te maken, zitten de facties van de metro gevangen in een strijd om de ultieme kracht, een doemsdag-apparaat uit de militaire gewelven van D6. Zo begint een burgeroorlog die de mensheid voorgoed van het aardoppervlak kan vegen.

Kenmerken:

  • Dompel jezelf onder in de Moskouse metro – verken een van de sfeervolste game-werelden ooit, tot leven gewekt op de Nintendo Switch™
  • Trotseer de gruwelen van de Russische apocalyps – gebruik je gasmasker en een arsenaal in elkaar geknutselde wapens tegen de dreiging van dodelijke mutanten, menselijke vijanden en de verschrikkelijke omgeving zelf.
  • Twee campaigns plus alle DLC – Metro Redux bevat twee complete campaigns die samen één groot avontuur vormen, plus nog eens 10 uur aan extra content. De twee unieke speelstijlen en Ranger Mode nodigen uit om de game meermaals, op verschillende manieren te spelen!

Twee unieke speelstijlen: kies de “Survival”-speelstijl om de campagne te ervaren als een survival horror-game, of kies de “Spartan”-speelstijl om het avontuur met de gevechtsvaardigheden van een Ranger te doorlopen

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights