Microsoft lanceert kleurrijke muizen toetsenborden

Transporteerbaar en in kleur , dat zijn de nieuwe mobile muizen van Microsoft.

 

De Wireless Mobile Mouse 1850 is beschikbaar in vijf kleuren :

  • roze,
  • rood,
  • paars,
  • donkerblauw
  • en zwart.

Elk is terug te vinden voor 16 euro 50 en is symmetrisch opgebouwd waardoor zowel rechts- als linkshandigen ze intuïtief kunnen bediend worden.

Dankzij het lichtgewicht design is de muis makkelijk transporteerbaar dankzij zijn nano USB-ontvanger die op zijn beurt zorgt voor een vlotte connectiviteit om het even waar je werkt.

Microsoft promoot al een tijd voor een gezonde kantooromgeving en een gezonde houding maakt daar natuurlijk ook deel van uit.

Wie veel tijd doorbrengt aan zijn of haar computer weet dat het van cruciaal belang om je gewrichten zo weinig mogelijk te belasten.

De Sculpt-productlijn is hier een antwoord op en combineert een ergonomische vormgeving met gelikt zwart design.

bottom

Het Sculpt Ergonomic-pakket heeft een adviesprijs van 129,95 euro en bestaat uit een toetsenbord en muis. Het heeft een apart numeriek klavier om de voorarmen een neutrale en relaxte positie te bieden, palmondersteuning voor een neutrale polshouding en een ergonomische muis om de druk op het handgewricht te minimaliseren.

Het Sculpt Comfort-pakket is van jou voor 79,95 euro. Het biedt een voorgevormd toetsenbord voor een goede polshouding en een afneembare palmondersteuning.

mk_SCK_large

De spatiebalk is opgesplitst in twee delen –waarvan een met backspace-functionaliteit- om efficiëntie te verhogen tijdens het typen.

De muis pakt uit met een Windows touch tab, waarmee je snel en makkelijk doorheen Windows 8.1 kunt navigeren.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights