MODERN WARFARE 2 CAMPAIGN REMASTERED – NU VERKRIJGBAAR OP PLAYSTATION4

Eén van de meest iconische blockbuster-ervaringen in de geschiedenis van videogames is terug.

Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered is een geheel verbeterde versie van de singleplayer-ervaring.

De game is als eerst beschikbaar voor PlayStation 4 via PlayStation Network en kan via andere platformen als pre-aankoop worden aangeschaft.

De game biedt toegang tot de volledige campagne in HD 4K-resolutie en HDR support op consoles.

De pc-versie heeft een onbegrensde framerate en ondersteunt ultrawide-monitors.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered wordt uitgegeven door Activision.

De game wordt opnieuw uitgebracht in een hogere resolutie met meer details, verbeterde animaties en geremasterde audio. In deze klassieke game nemen spelers als leden van Task Force 141 en Tier 1 Operatives deel aan een adembenemende reeks missies om de wereld van de ondergang te redden. “Cliffhanger,” “Takedown, “No Russian” en vele andere missies keren terug in deze intense ervaring.

De campaign van Modern Warfare 2 was geweldig. We herinneren ons allemaal de blijvende indruk die het verhaal op ons maakte.

Thomas Wilson, co-studiohoofd van Beenox

Deze campaign was erg bijzonder en we danken Infinity Ward dat ze zo’n geweldige ervaring creëerden

Het opknappen en remasteren van deze campaign voor een nieuwe generatie spelers was voor ons team een prachtige klus waar we met liefde aan hebben gewerkt. 

We wilden ervoor zorgen dat de emotie en kracht van het verhaal goed tot hun recht kwamen, maar dan in HD en met de nieuwste audiotechnieken.”

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered is nu verkrijgbaar op PlayStation Network.

Spelers die de game aanschaffen ontvangen gratis de Underwater Demo Team Classic Ghost-bundel inclusief de UDT Ghost Operator-skin.

Deze is is geïnspireerd door het campaignlevel genaamd ‘The Only Easy Day…Was Yesterday’, waarbij spelers een spectaculaire poging moeten doen om gijzelaars te bevrijden van een booreiland in het noordpoolgebied.

Naast de Ghost Operator-skin ontvangen spelers ook twee wapenblueprints, een weapon-charm, een nieuwe finishing move, een voice-quip, een geanimeerde calling card, een embleem en twee Battle Pass tier skips. 

Dit alles is direct toegankelijk in Call of Duty: Modern Warfare en het recent verschenen Call of Duty: Warzone*.

Spelers op andere platformen kunnen Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered nu pre-aankopen, waarvoor ze beloond worden met de Call of Duty: Modern Warfare Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle met de UDT Ghost Operator-skin, om meteen mee te spelen*.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights