Monopoly the Fortnite Edition is nu verkrijgbaar !

In samenwerking met Epic Games ontwikkelt Hasbro een range van speelgoeditems en spellen gebaseerd op Fortnite™, de populaire shootergame.  De eerste release in deze lijn is MONOPOLY Fortnite, waarbij het speelbord van het iconische vastgoedspel een waar slagveld wordt.

Monopoly Fortnite
Deze exclusieve, Engelstalige, editie van Monopoly is ontstaan in nauwe samenwerking met Epic Games en is geïnspireerd op de megapopulaire Fortnite videogame!

Geen Kalverstraat, maar Title Towers. Algemeen Fonds en Kans zijn vervangen door Trap- en Chest cards. En in dit spel gaat het er niet om hoeveel je bezit, maar of je blijft leven. Daarom moeten spelers in plaats van geld, health points verzamelen.

In Monopoly Fortnite claimen 2 tot 7 spelers de welbekende Fortnite locaties, bestrijden ze hun tegenstanders en is het de bedoeling dat je de Storm overleeft. Ben jij Skull Trooper, of Omega? Er zijn maar liefst 27 Fortnite outfits om mee te spelen.

Dan is het tijd voor de strijd! Spelers kunnen health packs verzamelen, muren bouwen en hun tegenstanders schade toe brengen. Elke keer als spelers langs Start gaan, laten ze de Storm vrij! Maak dat je weg komt, want anders verlies je health points. De laatste die overeind blijft, wint Victory Royale!

Consumentenrichtprijs: € 26,99
Nu verkrijgbaar
Leeftijd: 13 + / 2 – 7 spelers
Taal: Engels

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights