MSI GX60 gaming notebook met Eyefinity

We believe gaming is for everyone

Vandaag presenteert MSI de geheel nieuwe MSI GX60 gaming notebook.

Dankzij een AMD A10 APU en de bekende AMD HD7970M grafische kaart, geeft de MSI GX60 de gebruiker het beste van twee werelden: een betaalbare notebook met extreme gaming prestaties.

Een van de grootste aspecten van deze notebook is de ondersteuning voor Eyefinity-AMD-technologie, waardoor de gebruiker drie externe beeldschermen kan aansluiten op de notebook.

Net als alle MSI gaming notebooks, wordt de MSI GX60 geleverd met een Steelseries gaming toetsenbord en een Full HD (1920 * 1080) non-glare scherm.

De MSI GX60 Gaming notebooks zullen midden oktober beschikbaar zijn met een adviesprijs van €1299,-.

De meest meeslepende game-ervaring in breedbeeld

msi_eyefinity

De MSI GX60 is uitgerust met de AMD A10 APU en AMD Radeon HD 7970M grafische kaart welke AMD Eyefinity-technologie en superieure DirectX 11 gaming prestaties mogelijk maken. Via HDMI, VGA en mDisplayPort aansluitingen, kan de gebruiker drie externe beeldschermen aansluiten. Hiermee kan de gebruiker zich totaal laten omringen door de gameomgeving en genieten van de nieuwste FPS, Racing en RPG games met de beste breedbeeldweergave mogelijk.

MSI Super RAID

De exclusieve MSI Super RAID technologie is ook weer aanwezig in de MSI GX60. Twee 64GB Gen3 mSATA SSD’s werken samen in RAID 0 om de leessnelheid te verhogen naar meer dan een verbazingwekkende 900MB per seconde. U kunt al uw favoriete video-, audio-, en back-up bestanden op de snelle en grote harde schijf van 750 GB plaatsen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om met grote bestanden te werken en op te bergen op uw notebook.

msi-super_raid-logo

Killer™ E2200 Intelligent Networking

MSI heeft de GX60 uitgerust met de krachtige Killer™ E2200 netwerk kaart. Killer™ E2200 kan automatisch latency-gevoelige toepassingen classificeren en prioriteren voor online games, live video en hoge kwaliteit online audio. De Killer™ 2200 netwerk  kaart maakt ononderbroken gameplay mogelijk en geeft gamers de beste en meest stabiele internetverbinding die beschikbaar is.

Meeting the needs of gamers

De MSI GX60 zit vol met handige tools die gamers nodig hebben om op hun best te presteren tijdens het spelen van games. MSI Audio Boost en de gouden audio jacks geven gamers de beste in-game audio kwaliteit via de headset. Wanneer de headset niet gebruikt wordt, zal het THX TruStudioPRO surround sound-systeem ervoor zorgen dat de gamer volledig in de game getrokken wordt. De kwaliteit, positie en afmetingen van de toetsenbord toetsen zijn volledig aangepast aan de wensen van gamers dankzij het exclusieve SteelSeries keyboard. Naast dit alles, heeft MSI een Full-HD 1080p non-glare scherm geïntegreerd voor een optimale kijkervaring.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights