MSI lanceert de MSI GT70 en GT60 met GeForce GTX680M GPU

MSI lanceert vandaag de nieuwe versie van de GT60 en GT70 Gaming notebooks. Deze krachtpatsers hebben de snelste mobiele grafische kaart van dit moment in zich: de NVIDIA® GeForce® GTX 680M. Dankzij de NVIDIA Kepler architectuur halen de GT70 en GT60 een geweldige 3D Mark Vantage score van P24.000 punten. Dankzij Intel’s 3e generatie Core i7 quad core processor, een Full HD Non-Glare scherm en het unieke Steelseries keyboard, zijn deze notebooks klaar voor de meest intense game ervaring ooit.

 

Play like a pro” met NVIDIA® GeForce® GTX 680M graphics

De MSI GT70 en GT60 gaming notebooks hebben de NVIDIA® GeForce® GTX 680M GPU. Dit is de snelste, meest geavanceerde gaming notebook GPU die ooit is gebouwd. Het biedt een compleet arsenaal aan next-gen gaming technologie in combinatie met het toppunt van prestaties en lange batterijduur dankzij de NVIDIA Optimus technologie. Deze GPU heeft 4GB GDDR5 geheugen voor een uitstekende beeldweergave. Op dit moment behaald deze P24,000 punten in 3D Mark Vantage. Verder worden DirectX 11 en NVIDIA PhysX ondersteund waardoor explosies, verwoestende slagvelden, kabbelend water en futuristische sci fi ruimte op zeer gedetailleerde wijze getoond wordt.
“De NVIDIA GeForce GTX 680M GPU op de GT60 en GT70 geven niet enkel snellere frame rates, het geeft de notebook gamers ook de laatste innovatie in PC gaming” zegt Rene Haas, vice-president en general manager van de Notebook Business Unit bij NVIDIA. “Gamers krijgen de meest vloeiende beelden, levensechte physics en next-gen effecten die overal mee naar toe genomen kunnen worden dankzij de NVIDIA Kepler achitectuur en Optimus Technologie.”

 

Uitstekende prestaties met Super RAID

Om de lees- en schrijfsnelheid te maximaliseren op de nieuwe MSI GT60 en GT70, is MSI Super RAID aanwezig. Twee 128GB Gen3 mSATA SSD’s werken samen in RAID 0 om de leessnelheid te verhogen naar meer dan een verbazingwekkende 900MB per seconde. U kunt al uw favoriete video-, audio-, en back-up bestanden op de snelle en grote harde schijf van 750 GB plaatsen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om met grote bestanden te werken en op te bergen op uw notebook

 

Killer™ E2200 Intelligent Networking

MSI heeft de GT60 en GT70 uitgerust met de krachtige Killer™ E2200 netwerk kaart. Killer™ E2200 kan automatisch latency-gevoelige toepassingen classificeren en prioriteren voor online games, live video en hoge kwaliteit online audio. De Killer™ 2200 netwerk  kaart maakt ononderbroken gameplay mogelijk en geeft gamers de beste en meest stabiele internetverbinding die beschikbaar is.

 

De beste audio kwaliteit, keyboard en beeldscherm op de GT60 en GT70

MSI gaat door met het leveren van de beste hardware om games te spelen dankzij de implementatie van Dynaudio’s speakers in combinatie met THX TruStudioPro surround sound. De gouden audio jacks geeft gamers de beste in-game audio kwaliteit, met of zonder headset. De kwaliteit, positie en afmetingen van de toetsenbord toetsen zijn volledig aangepast aan de wensen van gamers dankzij het exclusieve SteelSeries keyboard. Naast dit alles, heeft MSI een Full-HD 1080p non-glare scherm geïntegreerd voor een optimale kijkervaring

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights