MSI R7 260 now available

Sinds kort is de MSI R7 260 1GD5 OC op de markt voor iedereen die verlangt om toe te treden tot de wereld van 4K resolutie in gamen en de volgende level van audio.

Uitgerust met een grote ventilator van 10cm , zal deze krachtbundel je kaart koel houden terwijl je tot 6 schermen kan aansluiten op de kaart.

Dit laat toe om te genieten van diversiteit als het nu gaat om de paardenkracht van grafische prestaties of om gewoon schermen met een hogere prestatie aan te sluiten op je pc.

 

Net zoals de R9 290 en 290X is de R7 260 uitgerust met een AMD TrueAudio die de CPU verlicht tot een maximale druk van 14% in vergelijking met andere geluid chipssets

260pr2Ultieme verkoeling voor de grafische kaart gebeurd door een extra grote 10cm ventilator , dual heat pipes en een uitgebreide heat sink die de airflow verdubbeld in vergelijking met conventionele ventilatoren terwijl er simultaan overtollige warmte word afgevoerd van de Grafische processor naar de heat sinks.

Wanneer gecombineerd met Afterburner’s avanceerde ventilator controller, kan de ventilator ingesteld worden  aan verschillende snelheden die verschillen van de GPU temperatuur.

zo krijg je ultieme controle over je grafische kaart.

De MSI R7 260 1GD5 OC ondersteunt een voltage aanpassing technologie in zijn kern en kan overgeklokt worden tot  32,4% dankzij zijn Afterburner overklokking tool.

260pr3

De kernfrequentie kan tot 1,35 GHZ oplopen met enkel lichtkoeling.

Wie echt ermee bezig is kan de Afterburner App op android en IOS gebruiken om zo hun toestel te monitoren en hun grafische kaart te overklokken.

Dit naast de waaier van andere features zoals :

  • 5 configuration settings,
  • Predator audio-video capture,
  • en Kombustor burn-in testing
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights