Need For Speed :Most Wanted komt naar Wii-u

Speel samen met je vrienden en werk je naar de top van de Most Wanted-lijst! EA en Criterion Games kondigen aan dat Need for Speed™ Most Wanted, de game die al meer dan 30 prijzen in de wacht heeft gesleept, vanaf 21 maart in België verkrijgbaar is voor het Wii U-systeem van Nintendo.

Need for Speed Most Wanted speelt zich af in een sociale, open wereld.

Race, achtervolg en ga op verkenning uit om de Most Wanted van je vrienden te worden.

Dankzij unieke functies voor de Wii U GamePad en de bonuscontent wordt de strijd om de titel de Most Wanted nog leuker en socialer.

In het nieuwe, lokale speltype Bijrijder bijvoorbeeld rijdt de ene speler met behulp van de Wii-afstandsbediening of Wii U-controller Pro.

De andere speler helpt hem op de Wii U GamePad met sturen en navigeren op een volledig interactieve real-time kaart.

Daarnaast kan deze speler heel eenvoudig via het touchscreen de politie afleiden, overschakelen van nacht naar dag, speciale aanpassingen voor elke willekeurige auto activeren, en zelfs de drukte op de weg aanpassen.

Dit is natuurlijk een geweldig voordeel als je de politie of je vrienden wilt uitdagen, of gewoon plezier wilt maken.

EA-Confirms-Need-for-Speed-Most-Wanted-for-Wii-U-2

Met het touchscreen van de Wii U kun je ook eenvoudig auto-aanpassingen veranderen, in je favoriete auto stappen, mijlpalen bijhouden en de verborgen pronkstukken van de stad onthullen, zelfs tijdens het rijden.

Zo verlies je nooit kostbare tijd.
Maar er is nog meer: met Need for Speed Most Wanted voor de Wii U heb je de race-actie in de open wereld altijd binnen handbereik.

Je kunt de game namelijk ook volledig op de Wii U GamePad spelen, dus je kunt gewoon doorspelen als iemand televisie wil kijken.

Need for Speed Most Wanted voor de Wii U bevat ook het Ultimate Speed-pakket, zodat je meteen in vijf van de vetste en snelste auto’s ooit kunt stappen: de McLaren F1 LM, de kunstzinnige Lamborghini Aventador J, de Pagani Zonda R met zijn uitstekende wegligging, de Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, de snelste auto ter wereld, en de Venom GT Spyder, de wrede snelheidsduivel van Hennessey.

Speel je de game ook op een ander platform? Goed nieuws: de Speed Points die je op de Wii U verdient, worden toegevoegd aan je totaal aantal Speed Points.

Need for Speed Most Wanted voor de Wii U is vanaf 21 maart in België verkrijgbaar vanaf 69,99 euro.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights