Need for Speed Most Wanted nu beschikbaar

Start uw motoren want wie niet genoeg kreeg van Race games heeft deze maand zijn handen vol met Forza Horizon , F1 2012 en nu ook Need For Speed : Most Wanted.

Wees je vrienden te snel af en geef de politie het nakijken!

Vandaag hebben Electronic Arts en Criterion Games bekendgemaakt dat Need for Speed Most Wanted nu verkrijgbaar is in winkels en bij Origin.com.

De nieuwste telg in de serie is nog maar net op de markt of hij heeft al 43 onderscheidingen op zak en werd op E3 2012 verkozen tot de beste Race Game.

hiermee werden alle oude records verbroken voor de Need For Speed Serie.

Enkele meningen in de media :

Belgie

Official PlayStation Magazine :

Meer vrijheid, meer stijl en meer fun

Le Soir :

een dynamische titel die met heel wat effecten uitpakt

Noord- Amerika

Game Informer

Need For Speed : Most Wanted

9/10

een adembenemende ervaring

Engeland

Edge Magazine

Need For Speed : Most Wanted

9/10.

grensverleggend op het gebied van racegames in een open wereld.

In Need for Speed Most Wanted gebruik je bij alles wat je doet de uitgebreide sociale functies van de game om de Most Wanted van je vrienden te worden.

Het kloppende hart van Need for Speed Most Wanted wordt gevormd door Autolog 2, een innovatieve online technologie die automatisch bijhoudt wat je tijdens het spelen hebt bereikt, waaronder je verdiende Speed Points en je snelste tijden.

Jouw prestaties worden voortdurend vergeleken met die van je vrienden. Daarnaast schotelt Autolog 2 je overal in de open wereld persoonlijke gameplay-suggesties voor, die de onderlinge rivaliteit nog verder aanwakkeren. Wat je ook doet, je kunt altijd iemand verslaan.

Wil je weten wie van je vrienden het verst door een billboard is gesprongen? Autolog 2 zet er gewoon een foto van de dader op!

Dankzij de uitgebreide sociale functies van Autolog 2 noemt IGN Need for Speed Most Wanted de ultieme sociale game.

Nog nooit speelden vrienden zo’n grote rol in de gameplay en hadden spelers zo veel invloed op de open wereld van hun sociale netwerk. Winnen was nog nooit zo leuk.

Matt Webster, uitvoerend producent bij Criterion Games :

We slepen al jarenlang prijzen in de wacht met onze kaskrakers en Need for Speed Most Wanted was onze kans om deze serie te vernieuwen en het hele genre nieuw leven in te blazen

We hebben het over een compleet andere boeg gegooid en een game gemaakt met een volledig open structuur, zodat spelers zelf bepalen in welke auto ze rijden en wat hun rijstijl is, zonder dat ze door hun keuzes worden beperkt.

Zo is een afwisselende gameplay ontstaan, die de vrijheid biedt om te spelen zoals jij dat wilt. Schakel je vrienden uit in een race naar de finish, verken de stad op zoek naar nieuwe auto’s, race langs flitspalen, spring door billboards of ga een Autolog-aanbeveling aan.

Je hebt niet alleen volledige vrijheid, maar wordt ook beloond voor alles wat je doet. Alles draait in Need for Speed Most Wanted om jou en je vrienden.

Zo’n groot aantal sociale functies is ongekend in deze generatie games.

Need for Speed Most Wanted is ontwikkeld door de bekroonde studio Criterion Games en biedt een doorlopende multiplayer-ervaring, zonder menu’s en lobbyschermen.

Alles is één en al competitie.

Dankzij de innovatieve CloudCompete-technologie kun je gewoon verder spelen als je niet achter je console zit. Een scoresysteem in de cloud houdt via http://www.needforspeed.com bij hoeveel Speed Points je verdient en wat je verder doet terwijl je de game op verschillende platforms speelt.

Zo kun je niet alleen punten pakken terwijl je thuis op je console een multiplayer-game speelt, maar ook onderweg Speed Points verdienen op iPhone, iPad, iPod touch, Android of PlayStation® Vita.

Previous Article
Next Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights