nieuwe line-up tilt systemen naar hoger niveau

Kingston FURY heeft vandaag aangekondigd dat het is begonnen met de verzending van zijn high-performance geheugenmodules: Kingston FURY™ Renegade, Kingston FURY Beast en Kingston FURY Impact.

Met deze nieuwe producten van de wereldmarktleider voor geheugenproducten en technologie-oplossingen, kunnen pc-enthousiastelingen en gamers hun systemen de gewenste upgrade geven met modules voor DDR4 RGB, DDR4 Non-RGB en DDR3.

De Kingston FURY Renegade DDR4 RGB1 is perfect voor de gamer die de meest geavanceerde prestaties eist.

Dit nieuwe geheugenproduct verbetert de frame rate, garandeert naadloze streaming en ondersteunt reel editing. Daarnaast bereikt het snelheden tot en met 4600MHz2 gecombineerd met snelle CL15-CL19 latenties. De dynamische RGB verlichting maakt gebruik van de Kingston FURY’s  gepatenteerde Infrared Sync Technology™ voor vloeiende en gesynchroniseerde lichteffecten.

Met de eigen krachtige, zwarte heat spreader en bijpassende zwarte PCB, biedt Kingston FURY Renegade DDR4 enorm hoge snelheden (tot 5333MHz2 ) gecombineerd met snelle CL13-CL20-timings. Beide producten zijn Intel® XMP gecertificeerd met profielen die zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste Intel chipsets.

Gebruikers hoeven alleen het afgestemde profiel in de BIOS te selecteren en ze zijn klaar om hun tegenstanders angst aan te jagen. Dit product is beschikbaar in modules van 8GB tot 32GB en in kits van 2, 4 en 8 met capaciteiten tot 256GB.

Kingston FURY Beast DDR4 RGB en Kingston FURY Beast DDR4 bieden krachtige prestatieverbeteringen voor gaming, video-editing en rendering met snelheden tot 3733MHz en CL15-19 latenties.

Wie een kosteneffectieve upgrade zoekt, kan kiezen voor de vloeiende en mooie lichteffecten van de Kingston FURY Beast DDR4 RGB.

Deze is beschikbaar in modules met een capaciteit van 8GB-32GB en in een kit met een capaciteit van 16GB-128GB. Het stijlvolle heat spreader-design van de Kingston FURY Beast DDR4 is verkrijgbaar in een module met 4GB-32GB en in een kit met 8GB-128GB.

Beide zijn uitgerust met een plug-and-play voor het automatisch overklokken tot 2666MHz3. Ze zijn geschikt voor zowel Intel als voor AMD Ryzen™. Verder zijn er ook DDR3 kits beschikbaar.

Door je notebook, laptop of een ander compact apparaat uit te rusten met de Kingston FURY Impact SODIMM, minimaliseer je niet alleen de kans op systeemvertragingen, je komt ook in een wereld vol details terecht. Dit product is geschikt voor Intel XMP en AMD Ryzen met een capaciteit tot 64GB.

De plug-and-play Kingston FURY Impact DDR4 overklokt automatisch naar de hoogst mogelijke frequenties, tot aan 3200MHz, om Intel en AMD’s nieuwste CPU-technologieën te ondersteunen. Installeer de strakke, zwarte PCB voor een zorgeloze boost.

Door het lage 1,2 voltage van de Kingston FURY Impact DDR4 is sleutelen aan de BIOS niet meer nodig om systemen koel, stil en efficiënt te laten draaien. DDR3 is ook beschikbaar voor snelheden tot 1866MHz.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights